Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Beograd dolaze predsjednici dvaju svjetskih udruženja za PR

PRO PR konferencija
Foto: Promo
1/4
07.02.2024.
u 15:00

Sljedećeg mjeseca se u Beogradu održava 21. međunarodna PRO PR konferencija, specijaliziran događaj za lidere u komunikaciji.

O važnosti ove konferencije i njezine svjetske reputacije govori podatak da je ona jedina konferencija koju podržavaju dva svjetska udruženja za odnose s javnošću. Iako su u istoj struci i imaju iste ciljne skupine, poslovno su konkurenti. Iz Londona James Hewes, predsjednik i direktor Udruge za odnose s javnošću i komunikacije/Public Relations and Communications Association (PRCA), koja okuplja više od 40 000 članova, a svoje urede osim Londona ima i u Dubaiu, Hong Kongu te Singapuru te Nataša Pavlović Bujas, nedavno novoizabrana predsjednica Međunarodne udruge za odnose s javnošću/International Public Relations Association (IPRA). Njih oboje govorit će na konferenciji.

Foto: Promo

Očekuje se da će konferenciju pratiti više od 200 delegata iz 17 zemalja. Tema ovogodišnje konferencije je „New directions, new challenges“. Kako je istaknuo utemeljitelj i predsjednik organizacijskog odbora Danijel Koletić: „U Srbiji smo po 4. put zaredom. Prvi put 2004. u Beogradu, nakon toga u Subotici 2011. pa na Zlatiboru 2018. godine. Odnosi s javnošću se transformiraju zahvaljujući novim tehnologijama, ali njihova uloga u stvaranju i zadržavanju dobrog imidža ima veliki utjecaj na stvaranje profita što su prepoznale odavno i svjetske korporacije koje stavljaju funkciju odnosa s javnošću u sam vrh menadžmenta jer se imidž ne kupuje, imidž se stvara. PRO PR konferencija nije spektakl novih tehnologija i led ekrana, fokusirani smo godinama na sadržaj i kvalitetna predavanja. Ove godine ukupno 30 predavača i sudionika panela pružiti će nove smjernice u ovoj industriji.“

Foto: Promo

U sklopu PRO PR konferencije bit će dodijeljena i priznanja PRO PR Globe Awards. Dobitnici dolaze iz 14 zemalja, među ostalima iz Irana, Južnoafričke Republike, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država, Španjolske i drugih. Ovo je prestižno priznanje za koje se ne uplaćuje nikakva financijska naknada već bivši dobitnici, ali i četiri svjetska udruženja (Public Relations and Communications Association - PRCA, International Public Relations Association - IPRA, International Communications Consultancy Organisation - ICCO, Chartered Institute of Public Relations - CIPR) nominiraju buduće dobitnike.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije