Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U badnjoj noći ukrali vjenčanica i haljina u vrijednosti 200.000 kn

vjencanica
Dragutin Šantoši
25.12.2009.
u 12:58

Božić se na zagrebačkom području dočekao mirno, bez izgreda ili nesreća s propucavanjem ili ozljeda od petardi, no očigledno ne i bez kriminala...

Božić se u Zagrebu dočekao bez izgreda i propucavanja, no ne i bez kriminala. U aveniji Dubrava nepoznati je počinitelj provalio u salon vjenčanica Picolo, vlasnice A. B. (rođ. 1958.), te ukrao više vjenčanica i večernjih haljina. Šteta se procjenjuje na čak 200.000 kuna. Krađa se dogodila u neko doba između 22 sata navečer i 2 sata ujutro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije