Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wi-fi u Zraku
Povratak na članak

U avionu ćemo moći telefonirati već od ljeta 2016.


U Croatia Airlinesu odlučili da se zasad neće upuštati u takvu investiciju

Komentari 3

DU
Deleted user
09:35 10.11.2015.

Meni je na ovoj fotki nesto drugo palo u oci: na izlazu za slucaj nuzde sjede troje djece sto je po medjunarodnim propisima strogo zabranjeno!!!

VL
IV
ivanjoksimovic
08:44 10.11.2015.

Realno CA ne vozi na dalje destinacije, preko 3 sata u najvecoj meri, pa im nije ni potrebno. Mada poslovni ljudi vole da imaju wi-fi jer puno posla mogu da zavrse u avionu, te stoga imaju vise slobodnog vremena kad slete. Wi-Fi u avionina ni nena najveci broj kompanija u Evropi. To je vise trebd u Americi, na Bliskom istoku i u Skandinaviji, gde skoro sve kompanije imaju. U ovom delu sveta ima samo Air Serbia, ali i oni imaju tek od ove godine.

VL
D1
d12345
14:31 10.11.2015.

Ne bih se vozio srpskim prijevoznikom ni da mi nude besplatnu kartu do Havaja i nazad....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.