Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turističko odredište

U autobusnoj nesreći na Machu Picchuu deset ozlijeđenih

Machu Pichu
Sergi Reboredo/DPA/PIXSELL
25.08.2018.
u 09:36

Autobus je naglo skrenuo silazeći s Machu Picchua u pravcu sela Aguas Calientes.

U nesreći autobusa s turistima koji je silazio s Machu Picchua u Peruu u petak, deset osoba je lakše ozlijeđeno među 30 putnika, uključujući Japance, Europljane i Amerikance, objavile su sanitetske vlasti u Cuscu. 

Autobus je naglo skrenuo silazeći s Machu Picchua u pravcu sela Aguas Calientes. 

"Osam osoba ima višestruke lakše ozljede a dvije su primljene u bolnice", izjavio je glavni direktor za zdravstvo Cusca, Javier Cuno, kojeg citira službena agencija Andina. 

Autobus tvrtke Consettur prevrnuo se nakon skretanja prema rubu ceste uzrokovanog naglim pokretom vozača.  Putnici su morali razbiti stražnje staklo kako bi izašli iz vozila. 

Autobus se vraćao kasno popodne u Cusco s jednom od zadnjih grupa turista koja je posjetila slavno arheološko nalazište. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije