Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE KORONAKRIZE
Povratak na članak

U Austriji sve više nezaposlenih, trenutačno 413.241 osoba u potrazi za poslom

U Europskoj se uniji tržišta rada zemalja članica lagano stabiliziraju što budi optimizam

Komentari 2

SI
sisavac
14:51 21.10.2020.

budemo im mi pomogli, potrebitima osigurati besplatno ljetovanje na našoj obali, a ako ne mogu po svojim planinama šetati, mogu našim tumarati do mile volje. nekako im se moramo zahvaliti za ljudski odnos prema nama tijekom naše zajedničke povijesti, i nikako ne zaboraviti njihove banke, koje su se na našem tržištu ponašale ko prave mecene, jedan hypo je ogledni primjer modernog i ljudskog poslovanja banke, brige o klijentu, poštovanju prema zemlji u kojoj posluješ, gdje je zarada sasvim nevažna. i još poneke štedionice iz austrije, koje su našim ljudima dale novac kad im je najviše trebao, a da nisu kasnije radile problema oko određenih nesuglasica kod vraćanja rata. sirotinju uvijek treba pomoći, bolje pomagati nego tražiti pomoć.

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
14:42 21.10.2020.

jadna Austrija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.