Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVODE SE NOVE MJERE
Povratak na članak

U Austriji 2.893 novozaraženih i još 126 umrlih, Vlada planira zabranu novogodišnjeg slavlja

Kao i broj pacijenata u intenzivnoj njezi, koji je nešto pao, ali je još uvijek prilično visok i danas je iznosio 572, od ukupno 3.651 hospitalizirane osobe u austrijskim bolnicama.

Komentari 4

SO
Sobrudolf
16:50 11.12.2020.

Ovi svi zarazeni u Austriji su povratnici sa mora iz HR, celicni neki turisti, po ovakvoj se hladnoci se kupaju i suncaju na obali.

VL
DU
Deleted user
18:38 11.12.2020.

Moraju pod svaku cijenu na životu održati mit zvan corona!!! A smrtnost u Austriji na najnižoj razino u zadnjih 5 godina..... Ali ljudi im više ne vjeruju: zato se gotovo nitko nije ni odazvao na masovno testiranje!!!

VL
DU
Deleted user
19:00 11.12.2020.

plenkovićev stožer je puno bolji po brojkama , a nikom ne odgovara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.