Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČINAC

U Arkanovim sefovima nije pronađeno ništa

Željko Ražnatović Arkan
Wikimedia Commons/Petar Milošević
27.01.2014.
u 16:37

Riječ je o sefovima koji nisu otvarani punih 14 godina

Danas su u "Komercijalnoj banci" u Beogradu otvoreni sefovi Željka Ražnatovića Arkana, ali u njima nije ništa pronađeno, izvijestio je Blic. Riječ je o sefovima koji nisu otvarani punih 14 godina.

Naredbu otvaranja sefova prošli je tjedan izdao sudac posebnog odjeljenja za ratne zločine u Beogradu sukladno zahtjevu tužiteljstva za ratne zločine.

- Zainteresirani smo za sadržaj Ražnatovićevih sefova kao zapovjednika Srpske dobrovoljačke garde radi prikupljanja dokaza o izvršenim ratnim zločinima - rekao je tada srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević.

Otvaranju sefova nije prisustvovala Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović ni ostali njegovi nasljednici, javlja Blic. O Arkanovim sefovima bilo je riječi na suđenju Svetlani Ražnatović, koja je 2011. godine osuđena zbog krađe novca od prodaje nogometaša FK Obilića.

>> Arkanovi sefovi kriju i opljačkano blago iz RH?

>> Arkanova udovica nagodila se s državom i ide u kućni pritvor

Komentara 5

JA
jamanuša
21:21 28.01.2014.

valjda što je bilo važno ponio sa sobom kada je pobjegao.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:56 27.01.2014.

Priče za malu djecu,zar je Srbima trebalo dvadeset godina da ovo slažu. Pa ova grobnioca u Hrvatskoj se nebismjela graditi;čisto slovo "U",nedamo mu mira ni kad je mrtav.

RP
rade.pranjic
17:28 28.01.2014.

Kako ce biti pronadjeno,kad su sve njegoci pokupili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije