Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvlačili je satima

U anus ugurao živu jegulju dugu pola metra

proizvodnja
Foto: Foto: Podravka
1/2
10.04.2013.
u 18:34

Operacija izvlačenja nesretne jegulje trajala je satima, a nakon što su je kirurzi izvukli iz probavnog trakta pacijenta, uginula je

Gledanje pornografskih filmova ljudima može dati raznorazne ideje za poboljšanje seksualnog života, no jedan je Kinez, da bi postigao veće uzbuđenje, posegnuo za nimalo pametnim rješenjem.

Dotični je, piše Huffington Post, u anus ugurao živu jegulju dugačku pola metra. Životinja se unutra zaglavila i nije ju mogao izvući. Počela mu je nagrizati debelo crijevo pa je nezgodni problem na kraju bio prisiljen podijeliti s osobljem bolnice na jugoistoku zemlje. Operacija izvlačenja nesretne jegulje trajala je satima, a nakon što su je kirurzi izvukli iz probavnog trakta pacijenta, jegulja je uginula.

Osim prikovanosti za bolnički krevet, muškarcu iz provincije Guandong uskoro bi na kućnu adresu mogla stići i kazna za napastovanje životinja.

>>56-godišnjaku jegulja kroz penis ušla u mjehur

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije