Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod odmorišta Draganić

U akciji na autocesti pronašli drogu, neispravna vozila, devetero Turaka bez dokumenata...

zaplijena na autocesti
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/2
08.11.2018.
u 17:29

U akciji je zaplijenjeno nešto više od kilogram droge amfetamina

Nešto više od kilograma droge amfetamina zaplijenjeno je u akciji koju su policija, ali i razne druge inspekcije i carine, provele u srijedu na državnoj csti A1 kod odmorišta Draganić.

Riječ je o do sada najvećoj zaplijeni droge anfetamina u PU karlovačkoj. Osim toga, nađeno je u vozilima i 23,4 grama suhe biljne tvari nalik na drogu cannabis marihuanu. U pretresima vozola pronađeno je i devetero državljana Turske koji su nezakonito boravili u Hrvatskoj.

– Tijekom provođenja preventivno-represivne akcije utvrđen je 41 prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, tri prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, jedno kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, jedan prekršaj iz Zakona o radnom vremenu te jedan prekršaj iz Zakona o strancima . Ujedno, na izvanredni tehnički pregled upućeno je 16 vozila od kojih 14 nije zadovoljilo tehničku ispravnost, zbog čega su dva vozila isključena iz daljnjeg sudjelovanja u prometu – kazali su u PU karlovačkoj.

Kazne je ispisala i veterinarska inspekcija, te inspekcija zaštite okoliša. Poručili su kako će ovakve akcije postati pravilo.

Komentara 3

ZA
Zagy154
17:47 08.11.2018.

treba čim više ovakvih postupanja policije,a protive se probisvjeti i kriminalci

DE
deda1234
17:51 08.11.2018.

Kad to naprave na autocesti.... Sta bi tek bilo na ostalim..

DU
Deleted user
18:39 08.11.2018.

Samo udrite smrad dilerski. Politika "bratstva i jedintva" dozvolila je grananje albansko-srbijanskih mafijaski klanov po nasoj zemlji. Droge ima kao u prici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije