Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

Umro John McCain, bivši ratni zarobljenik i politički nekonformist

john mccain
BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL
26.08.2018.
u 07:03

McCain se borio s glioblastomom, agresivnim tumorom na mozgu koji mu je dijagnosticiran u srpnju 2017. te u 2018. nije viđen u američkom Kongresu.

Republikanski senator američke savezne države Arizone John McCain, bivši zarobljenik u Vijetnamskom ratu i neuspješni kandidat na predsjedničkim izborima 2008., umro je u subotu u 81. godini, priopćeno je u subotu iz njegova ureda.

McCain se borio s glioblastomom, agresivnim tumorom na mozgu koji mu je dijagnosticiran u srpnju 2017. te u 2018. nije viđen u američkom Kongresu. 

Sredinom travnja bio je operiran zbog crijevne infekcije.

Komentara 79

DU
Deleted user
11:53 26.08.2018.

Devedesetih je podržavao Hrvate i Kosovare u njihovoj pravednoj borbi za slobodu i neovisnost i za to mu hvala. Snažno se zalagao za bombardiranje Srbije 1999. godine. Da je to itekako bilo potrebno vidimo i po tome jer je tada zavladao mir koji traje još i danas.

ST
Startrack
16:08 26.08.2018.

Svaka cast McCainu isao je u Vjetnam da pomogne slobodarskom vjetnamskom narodu u borbi protiv Komunjara, Rusa i Kineza. Danas je vjetnam kapitalisticki kao i Rusija i Kina. To znaci dase borio za pravednu stvar.

Avatar Mamlazac
Mamlazac
17:01 26.08.2018.

Slava mu! Imao je velike zasluge za pad zlocinackog komunizma, kasnije velike srbije , ISILa i slicnih terorista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije