Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedini kandidati
Povratak na članak

U 66 općina i pet gradova već se sad zna tko će pobijediti

Ukupno je 428 načelnika u Lijepoj Našoj, što znači da ih je nešto više od 15 posto već “osigurano”

Komentari 1

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
09:01 04.05.2021.

Ma blago njima (tih 66 opcina i 5 gradova), sad ce tamo samo cvjetati cvijece. A kako to funkcionira?? OVAK0; "VAMA CE biti isto, a meni bolje", - svojedobno je bio moto predizborne kampanje neovisnog kandidata za nacelnika opcine Prolozacac (kod Imotskog), Joska Kraljevica. Covjek je za za svaki slucaj imao i rezervni moto: "Sve meni, vama nista". " Osim politickih slogana, Josko je imao i politicki program pa je tako svojim biracima obecao kako ce rijesiti problem tamosnjeg nogometnog igralista na vrlo jednostavan način. Josko je govorio ovako; "Prodat cu svoju njivu samom sebi odnosno opcini i to za velike novce. Onda cemo na teret poreznih obveznika izgraditi igraliste. Igraliste ce se potom iznajmiti nogometnom klubu Mladost, a novac od najma stavit cu u svoj dzep", porucio je tada Josko svojim biracima.....I tako, koji su izbori, pa znamo da se zovu "lokalni". Znamo i kakvi su izbori. Kakvi i svi dosad. Ko ne izajde kajat ce e, jer ce mu djelic mozga kopati ona bajkovita misao; "joj, mozda sam mogao nesto promjeniti". Tko izadje, opet ce se kajati zbog svog izgubjenog vremena, jer je glasao uz nek nijanse u zavisnosti od prilika, samo i jedino za ovo opisano u prici o Josku Kraljevicu iz Prolosca, a ne tam neku ljevic ili desnicu,,, domoljube, suvereniste ili komuniste-internacionaliste,,, vjernike ili antikriste,,,,,, i ostale zvake za bedake, maglu i bedastoce,, A programe? Hahahahahahahaahahahaha.........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.