Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA

U 3 dana 3 slučaja obiteljskog nasilja: Sinovi zlostavljali majke

nasilje
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija
21.03.2019.
u 12:03

Novi zabilježeni slučajevi su oni u Rijeci, gdje su u samo tri dana čak trojica obiteljskih nasilnika završili u istražnom zatvoru na mjesec dana

Obiteljsko nasilje svepristuan je problem koji nažalost nikako ne jenjava. Novi zabilježeni slučajevi su oni u Rijeci, gdje su u samo tri dana čak trojica obiteljskih nasilnika završili u istražnom zatvoru na mjesec dana. Među njima su čak dvojica sinova koji su verbalno i fizički zlostavljali svoje majke. E. D. višestruki je obiteljski nasilnik koji je od majke tražio da mu da novac za drogu.

Kada to ona nije učinila, prvo je po stanu počeo raditi nered, razbijajući namještaj, da bi na kraju počeo paliti deke, pod prijetnjom da će izazvati požar. Ona je iz stana uspjela pobjeći, ali ju je on sustigao ugurao u lift i nastavio zlostavljati. Srećom tada je naišao susjed i spriječio moguću tragediju, piše Novi list.

Nasilnom sinu je za početak određen pritvor od mjesec dana. Sličan scenarij dogodio se i jučer kada je mladić počeo prijetiti majci da će je ubiti, a zatim je razbio je ormar i pobacao stvari po stanu. Također je dobio mjesec dana istražnog zatvora, a konačnu presudu tek ćemo vidjeti. 

>>Obiteljsko nasilje u Karlovcu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije