Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PODACI

Stožer: U 24 sata imamo 19 novooboljelih, nema pacijenata na respiratoru

Uzimanje briseva za COVID-19
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
22.06.2020.
u 14:07

Novooboljeli su iz Dubrovačko-neretvanske županije (1), Grada Zagreba (9), Osječko-baranjske (3), Bjelovarsko-bilogorske (1), Koprivničko-križevačke (1), Međimurske (1), Šibensko-kninske (1) te Zadarske županije (2).

Do sada je testirano 72.746 osoba, od toga 268 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 9 osoba. Nema pacijenata na respiratoru. Ukupan broj oporavljenih je 2142. Nema novopreminulih, stoji u priopćenju.

U posljednja 24 sata 19 je novooboljelih, do sada ukupno 2.336. Novooboljeli su iz Dubrovačko-neretvanske županije (1), Grada Zagreba (9), Osječko-baranjske (3), Bjelovarsko-bilogorske (1), Koprivničko-križevačke (1), Međimurske (1), Šibensko-kninske (1) te Zadarske županije (2).

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Markos
14:43 22.06.2020.

Kratko rečeno: BALKANSKI KRKANI NE RAZUMIJU, da se je potrebno pridržavati mjera. Ne, balkanska, krkanska, zatucana, u sebe ugledana, uzvišena krkanska pamet mora da se grli, liže, odmahuje rukom: "Ma nije to ništa". Mi, zatucani krkani smo virus pobjedili. Eto vam sad. Zar vam je toliko teško nabit jednu usranu masketinu na glavu, držat se metar, dva od ostalih i to ti je sva umjetnost? ZAR JE TOOOLIIIIIKOOOOO TEŠKOOO??? Eto, bio sam na Tajvanu. Tamo to ljudi uzimaju ČISTO ZA GOTOVO - I nikome ništa. Ništa, nada, zero problem! Jednostavno nabiju si masku i čuvaju jedni druge - jednostavno ko pasulj!

AN
anthropos
15:23 22.06.2020.

Nije vlada ništa osigurala za ponovni slučaj, nema dovoljno maski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije