Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Grabar Kitarović: Treba vratiti obvezni vojni rok. Josipović: To je katastrofa za Oružane snage

Sučeljavanje Josipovića i Grabar Kitarović na HRT-u
Foto: HRT
1/10
09.01.2015.
u 20:15

U sučeljavanju će naglasak biti stavljen na ustavne ovlasti predsjednika

Večeras u 20 sati na HTV-u 1 počelo je sučeljavanje kandidata u predsjedničkim izborima. Ivi Josipoviću i Kolindi Grabar Kitarović pitanja će postavljati Katarina Periša-Čakarun, Aleksandar Stanković, Eliana Čandrlić i Dragan Nikolić, a moderatorica će biti Daniela Trbović. Sučeljavanje ćemo na portalu pratiti u obliku live članka.

Kako su najavili iz HRT-a, u sučeljavanju će naglasak biti stavljen na ustavne ovlasti predsjednika. Pokušat će se od kandidata doznati kako bi postupili u određenim situacijama - u skladu s ovlastima - na području unutarnje i vanjske politike, ali i na području obrane, te sigurnosnih službi. Iako izravnih ovlasti u gospodarsko-socijalnoj sferi predsjednik ili predsjednica nema, od predsjedničkih kandidata će biti zanimljivo čuti razmišljanja o tomu kako izvršna vlast vodi državu na tom polju.

>> Tko je ostavio bolji dojam u sučeljavanju?

>> Evo kako je prošlo TV sučeljavanje Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović

Komentara 646

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
20:09 09.01.2015.

Hrvatski narod je već odlučio. Josipović u pet godina vladavine nije zadovoljio.

SI
signum88
20:04 09.01.2015.

E večeras ćemo vidjeti kako su se ovi "hrvatski" novinari integrirali u hrvatsko društvo...

IC
iz.croatia@gmail.com
20:04 09.01.2015.

dan prije izbora, suceljavanje. Kome ono zapravo sluzi? Zele li mediji jedan dan prije nego je narod odlucio nesto promijeniti. Mislim da je tu sve receno. Ivo i njegovi drzavni mediji su porazeni. Kolinda je nasa predsjednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije