Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE RIMAC
Povratak na članak

U 20 godina industrija će se promijeniti i tu je naša prilika

Porscheov menadžer: Trebate projekte koji će omogućiti da obrazovani ostanu ovdje

Komentari 8

Avatar Django
Django
12:40 29.06.2019.

Nakon više od tri godine mandata Plenković se udostojio proviriti kod Rimca, i to ne na vlastitu nego na Rimčevu inicijativu. E moj Mate, nije to zona njegovog interesa, on je više za sirane i pršutane. Tu se snalazi puno bolje nego negdje gdje može samo šutiti da se ne sramoti. Kakvi Bavarci, kakvi Korejanci, nema tu janjetine i kapulice

VL
VO
vorda400
22:30 29.06.2019.

Industrija nastala na kriminalu je uvijek dobar biznis i još kad ti država daje poticaje di ćeš bolje sad malo nešto šarafiti koju plastiku malo pred kamerama razvlačiti i super daj mi pokažite njegove financijske knjige po ovome kaj jee dostupno rimac od kad ima firmu posluje sa gubitkom mislim super samo ga nitko ne pita od kuda lova za plaće ako ništa nisi zaradio?????

VL
KE
kentie
17:01 29.06.2019.

Prvi konkretan i poticajan korak Rimca, pripremiti sastanke sa FER-om i FSB-om i potpisati ugovore o istraživanjima i razovju pojedinih segmenata elektro auto industrije...

VL
MA
masterYoda
12:33 29.06.2019.

Mate ti si planina!

VL
IG
Igi125
12:19 30.06.2019.

Namjerno nisam htio komentirati clanak odmah kad je izasao jer sam ocekivao da ce biti dosta reakcija. Medutim po svemu sudeci izgleda da su ove price oko Rimca lagano dojadile citateljima pa nema bas ni puno pregleda ni komentara. Krajnje je vrijeme da konacno nesto predstavi na cesti, da na testiranje i konacno svoj proizvod pocne prodavati kupcima sa imenom i prezimenom.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
17:01 29.06.2019.

Svaka cast Mati na svemu postignutom do sada sposobnosti, pameti i neospornom znanju. Upravo zbog ovog posljednjeg me cudi Matino neznanje i nepoznavanje jedne lako uocljive cinjenice cak i ljudima koji su po znanju i intelektu njemu inferiorniji. Mate kaze;ze; "U 20 godina industrija će se promijeniti i tu je naša prilika"......zaboravio je jenu malu sitnicu. Hrvati su narod najpoznatiji po tome sto vec po tradiciji svoje prilike propusta. Malo je vjerojatno, pa cak i nevjerojatno, da ce ovaj put biti drugacije.

VL
KE
kentie
16:59 29.06.2019.

Django nemoj biti hipokrit i jalnuš...Mate Rimac ima vrlo ozbiljnu tvrtku, po izražajima lica ministara i premijera vidi se da su bili impresionirani viđenim, kako je premijer rekao napokon su vidjeli dobru priču u Hrvatskoj. Više od 2,5 sata zatvorenogog sastanka pokazalo je da obje strane misle vrlo ozbiljno i konkretno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.