Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠIO PRAVILA

Twitter sakrio objavu Donalda Trumpa: 'Iznosi obmanjujuće zdravstvene tvrdnje'

President Donald Trump Delivers Remarks at Council for National Policy Meeting
Foto: CNP/Newscom/PIXSELL
1/3
23.08.2020.
u 22:54

Trump, koji zaostaje u anketama za demokratskim predsjedničkim kandidatom Joeom Bidenom, tvrdi da je glasanje poštom podložno prevari, iako nema dokaza kojima bi se potvrdila ta tvrdnja.

Twitter je u nedjelju sakrio i označio tvit američkog predsjednika Donalda Trumpa o glasanju poštom zbog kršenja pravila građanskog i izbornog integriteta. 

Twitter je objavio da se u Trumpovom tvitu "iznose obmanjujuće zdravstvene tvrdnje koje bi potencijalno mogle odvratiti ljude od izlaska na izbore", ali ga neće ukloniti jer je to u javnom interesu. 

Trump se u tvitu obrušio na glasanje poštom i rekao da sandučići, postavljeni za glasanje u pandemiji, nisu "dezinficirani".

Korisnici Twittera ne mogu lajkati, odgovoriti na predsjednikovu objavu ili je retvitati. 

Glasanje poštom glavni je predmet spora uoči izbora u studenom kada bi milijuni Amerikanaca trebali poslati svoj glas poštom zbog pandemije koronavirusa

Trump, koji zaostaje u anketama za demokratskim predsjedničkim kandidatom Joeom Bidenom, tvrdi da je glasanje poštom podložno prevari, iako nema dokaza kojima bi se potvrdila ta tvrdnja. 

Kritičari ga optužuju da pokušava smanjiti odaziv birača kako bi spriječio Bidenovu pobjedu.

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
06:35 24.08.2020.

Ako Trump dobije drugi mandat, imam osjecaj, tweeter, google I svi sto cenzuriaju ce se naplacati penala a ce ih ritica zaboljeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije