Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

TVZ Career Day - dođi upoznati svog budućeg poslodavca

TVZ Career Day
23.04.2024.
u 16:01

TVZ Career Day, u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a i uz potporu Alumnija, održava se 24. travnja u Zagrebu u Dvorani Kornati, HoB, na adresi Josipa Marohnića 1, od 10 do 17 sati.

Tehničko veleučilište u Zagrebu broji preko 4000 studenata koji su poznati po kvaliteti na tržištu rada, te ih 98% ima radno mjesto u struci već šest mjeseci nakon završetka studija. Vodeći brigu o njihovom razvoju karijere i u cilju optimalnog spajanja potreba privrede i studenata događanjem se želi povezati mlade ljude s uspješnim tvrtkama iz šest različitih gospodarskih sektora zastupljenih na TVZ-u kroz studijske programe; elektrotehnike, graditeljstva, informatike, mehatronike, računarstva i strojarstva.

Na prošlogodišnjem Danu karijera, povezalo se preko 55 partnerskih tvrtki s više od 1000 studenata TVZ-a. Putevi suradnji za internship, stručnu praksu ili posao, otvoreni su i ove godine.

Misija TVZ-ovaca je motivirati što više studenata i s ostalih visokoškolskih ustanova na posjet eventu. U tom cilju organiziran je besplatni prijevoz busom s dvije TVZ-ove lokacije prema voznom redu koji će biti objavljen na službenoj stranici.

Komunikacijski je sadržaj usmjeren u praktičnom, ali i u zabavnom duhu. Organiziran je CV kutak s profesionalnim fotografiranjem za CV i/ili LinkedIn, te tombola s nagradama iz limited TVZ merch asortimana s istaknutom željom za druženjem i razmjenom iskustava.

Pridružite se i pratite događanje na: https://careerday.tvz.hr/, www.instagram.com/tvzcareerday/ i www.linkedin.com/company/tvz-career-day/.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije