Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ŠTO SE SUMNJIČE PETORICA POLICAJACA

Tvrdili da su pucali, spašavajući se od naleta vozila, no videosnimka pokazuje nešto sasvim drugo

01.12.2023.
u 21:00

Snimka nema zvuka, no policajci su prema vlastitom priznanju ispalili ukupno devet hitaca: tri upozorenja i šest prema vozilu. No za razliku od onoga što se vidi na snimci, Klobučar i Podkulabović su tvrdili da je Peugeot krenuo unatrag, udario u njihovo vozilo, nakon čega je Klobučar ispalio tri hica upozorenja.

Ključne riječi

Komentara 8

JA
jamesd
23:45 01.12.2023.

Jadni narko dileri, pa ne smijes vise ni u zrak pucat na monstrume koji melju ljude..

22
224
22:02 01.12.2023.

Ova "dreka" mi stvarno nije jasna, jesu li ti policajci pucali za ministrantima ili za nekim kriminalcima? Te ljude "osuđujemo" umjesto da stanemo na njihovu stranu jer baš oni izlažu svoju sigurnost i svoje živote svaki put kada zaustavljaju sumnjivce. Pitam se koliko bi nas izložilo svoje guz.ce za tako sitne novce? Momci imate moje poštovanje!!!!

Avatar Nick2k
Nick2k
21:14 01.12.2023.

Ako su zaista proganjali ilegalne migrante koje je vozio neki kriminalac, nema krimena. Ribaju tu par policajaca, a sutra kada se granica zatvori, za pucanje će dobiti nagradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije