Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PRESEDANA
Povratak na članak

TV postaje prekinule Trumpovu presicu

Naš je posao širiti istinu, a ne neutemeljene zavjere, objasnili su veliki mediji svoj dosad nezabilježeni potez

Komentari 9

PR
prokurator
13:30 07.11.2020.

aahahahahaha pati bejbe pati! nakon 4 godine vrijeđanja novinara u lice, koji bi zatim dobivali prijetnje smrću od različitih "boysa", ŠTO si drugo očekivao? :D

VL
DU
Deleted user
01:32 07.11.2020.

Gledajte i pamtite. Novi svjetski poredak na djelu. Mogu samo zamisliti kako će se tek ovi naši osiliti. Ulazimo u dugu mračnu noć.

VL
SL
slavenZadravec
07:53 07.11.2020.

S ovim sam podvojen. Treba li cenzurirati predsjednika ako iznosi očite laži ili je to njegovo pravo, a mediji moraju nepristrano prenositi što netko (posebno predsjednik) govori? Može li se reći da je ranijim laganjem izgubio pravo na tretman kakav inače predsjednik treba imati?

VL
Avatar Behemot
Behemot
22:41 06.11.2020.

Sloboda medija je mrtva. Nije samo cilj cenzurirati, nego i osramotiti. I to prema demokratski izabranim osobama. Isto i kod nas, Banožić, ministar obrane, uvlakač koji je izbjegao služenje vojnog roka i ne zna što je zapovjedni lanac, spušta predsjedniku države da ga ne maltretira. Koji k. si ti birokrati dopuštaju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.