Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE TRAGA ZA VIŠE OD TISUĆU ŽRTAVA

Tužnu obljetnicu genocida u Srebrenici obilježila Dodikova svađa sa Zapadom

11.07.2023.
u 21:58

Vlasti RS-a se prilično ignorantski odnose prema obilježavanju obljetnice genocida u Srebrenici, a odbili su i zahtjev da se današnji dan proglasi danom žalosti na cijelom prostoru BiH

Komentara 6

DU
Deleted user
22:36 11.07.2023.

A hrvatske žrtve? Njih se ova tiskovina nikad nije sjetila? 30.lipanj 1993.? Mostarsko naselje Bijelo polje?Isti oni koje je moj ćaća doveo u Grude i hranio godinu dana? Pa dalje Grabovica,Uzdol,Doljani,Dusina,Buhine Kuće,Trusina,Busovačke Staje,Maljine,Bobaši - mogao bi ovako još dugo. 120 tisuća Hrvata središnje Bosne i sjeverne Hercegovine protjerali su bos.Muslimani. Desetak tisuće proveli kroz više od 100 logora! Kao muzej u Jablanici,srednja glazbena škola u Mostaru,stadion NK Iskra Bugojno itd. Što tek reć o zločinu 7 muslimanske brigade i odreda El Mudžahid iz sastava 3. korpusa tzv.A BIH? Istog onog korpusa s kojim su se onomad sastajali generali HV-a i HGZ-a? U jeku najveće agresije Srba na BIH od 7 muslimanskih oružanih korpusa 5 je napadalo na Hrvate.Protjerivali Travničane,Bugojance,Konjičane,Fojničane,Zeničane,Kreševljake.

Avatar Striborski
Striborski
07:34 12.07.2023.

Koliko je korpusa ARBiH napadalo hrvatske općine u središnjoj Bosni i Hercegovini dok su muslimanske gradove u Podrinju Srbi okruživali? Kad se to vidi, onda svatko zna tko je kumovao svemu.

LU
luminax
06:35 12.07.2023.

Šta tek Srbi da kažu za deset ( po Tuđmanu ) , ili sto ( po nalazu hrvatske zemaljske komisije iz '46 ) puta veći genocid , za koji se svi pravili i orave se da ne postoji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije