Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuli na šri lanki

Tužne scene: Milijarder pokopao svoje troje djece

Sprovod djece danskog milijardera
Foto: Reuters
1/3
04.05.2019.
u 22:54

Sprovodu su prisustvovali i visoki danski politički dužnosnici poput članova kraljevske obitelji, ali i premijera

Danski milijader Anders Holch Povlsen u subotu je uz najbližu obitelj i prijatelje pokopao svoje troje djece koja su poginula u krvavim terorističkim napadima na Šri Lanki.

Među okupljenima na pogrebu su bili članovi danske kraljevske obitelji i premijer Lars Lokke Rasmussen.

Alfred, Alma i Agnes nalazili su se u hotelu Shangri-La u glavnom gradu Colombu gdje je obitelj bila na odmoru. Jedina preživjela kćer Astrid je, kako navode strani mediji, prerezala buket balona.

Povlsen je inače najbogatiji Danac. Vlasnik je modne tvrtke Bestseller, koja uključuje brandove poput Vero Moda i Jack& Jones i većinski je dioničar internetske trgovine Asos. Također ima velik ulog u njemačkoj internetskoj trgovini Zalandu. Posjeduje više od 1 posto ukupnog zemljišta u Škotskoj.

Foto: Reuters

Katolička Crkva Šri Lanke u nedjelju će katoličkim vjernicima omogućiti praćenje privatne mise na televizijskim ekranima, s obzirom na to da su vjerski obredi otkazani zbog prijetnja napadima koje ne prestaju otkad je na Uskrs u toj zemlji u bombaškim napadima ubijeno 257 osoba.

Vlada u ponedjeljak planira ponovno otvoriti javne škole koje su zatvorene od Uskrsa, no Katolička Crkva je izvijestila da će škole pod njezinom ingerencijom do daljnjega ostati zatvorene.

Tijekom vikenda policija jača sve nadzorne operacije prije nego što se učenici, njih više od 10.000, vrati u javne škole u Šri Lanki, nakon produljenih uskršnjih blagdana.

Šri Lanka: Kamere snimile jednog od bombaša

 

 

Komentara 10

DR
Drmiha
23:25 04.05.2019.

Nedaj Bože nikome i pokoj vječnu daruj im Gospodine

LU
Lukapapa1
07:19 05.05.2019.

Sve sto imam bi do kraja zivota trosio dok nebi ih izbrisao do zadnjeg koljena.

BL
Bluefull
09:03 05.05.2019.

Već sutra i u Danskoj .......treba se samo priviknuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije