Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMOGRAFSKA KATASTROFA

Tužna reportaža iz dijela Hrvatske koji doslovno nestaje: 'Ovdje više nema tko ni umrijeti'

03.02.2022.
u 15:44

Skromne kuće i očigledno velika imanja mahom su napušteni i taj prizor možete vidjeti diljem Karlovačke županije; dođete li u Šišljavić, okolicu Bosiljeva, u selima u okolici Slunja, u ozaljskom kraju.

Komentara 37

AF
AfganistanskiHrvat
15:50 03.02.2022.

Za sve uspješno Plenki i HDZ preuzimaju zasluge sigurno će i za ovo.

TM
trade_mark
16:28 03.02.2022.

karlovačka županija? od '91 tu vlada hadeze. nastavite samo glasati tako kako ste glasali do sada!

HA
hacker
19:24 03.02.2022.

100000 Kuna trebaš za papirologiju i razno da bi počeo graditi obiteljsku kuću, pdv na građevinski materijal 25% pa ode još hrpa novaca u državnu kasu, bez početnog kapitala od milion kuna ne možeš ni razmišljati o početku gradnje kuće, koja si to obitelj može priuštiti? Naravno da svi bježe. S druge strane zapostavlja se ostatak Hrvatske sve se koncentrira oko velikih gradova nije ni čudo da HR izumire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?