Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodan

Tužitelji odbacili optužbe protiv bivšeg čelnika MMF-a

Dominique Strauss-Kahn
AFP
23.08.2011.
u 19:25

Sobarica je Dominiquea Strauss-Kahna u svibnju optužila za seksualno napastovanje

Državno tužiteljstvo u New Yorku odbacilo je optužbe protiv bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna, javlja BBC, a kojeg se teretilo za seksualno napastovanje 32-godišnje sobarice Nafissatou Diallo u hotelu na Manhattanu.

Bivši čelnik MMF-a pušten je iz pritvora, no na sudu će se ponovno morati pojaviti zato što je 32-godišnja sobarica protiv njega podigla privatnu tužbu. Inače, državni tužitelji odbacili su optužbe zato što sumnjaju u istinitost izjava sobarice.

Podsjetimo, Nafissatou Diallo je 14. svibnja optužila bivšeg šefa MMF-a da ju je dočekao gol u hotelskoj sobi te tjerao na oralni seks.

Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
20:17 23.08.2011.

Možda je sobarica silovala njega?

UT
utatica
21:00 23.08.2011.

tako i naš Bajić odbacuje optužnice protiv Čačića

JA
jaruzelskia
20:12 23.08.2011.

Eto žurilo mu se pa je uzeo usluge od te *****! Drago mi je da si slobodan (pravda je pobjedija) ali sam razočaran da si pao na tako niske grane kada možeš imati najbolje **** New Yorka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije