Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobični procesi

Tužila susjede jer su je maltretirali sviranjem klavira

klavir
Foto: Jurica Galoić/Pixell
14.11.2013.
u 21:45

Tužitelji za pijanisticu i za njene roditelje traže zatvorsku kaznu u trajanju od sedam godina i četverogodišnju zabranu sviranja klavira

Jedna je Španjolka tužila svoje susjede čija kći je pijanistica i neprestano svira klavir. Tužila ih je zbog neprestane buke i psihičke boli koju joj time nanose.

Tužitelji za pijanisticu i za njene roditelje traže zatvorsku kaznu u trajanju od sedam godina i četverogodišnju zabranu sviranja klavira. Žena koja ih je tužila sudu kaže da je toliko zamrzila klavire da ih više ne može ni vidjeti ni čuti, čak ni na televiziji.

Presuda pijanistici bit će izrečena u četvrtak.     

>>Madonna piše scenarij za film dok je susjeda tuži zbog buke

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:53 15.11.2013.

Ak prođe tužba, možda bi i ja mogel tužit študente kaj slušaju cajke i tražit doživotni zatvor jer mi truju visokorazvijen glasbeni senzibilitet i stil, a uvjetno oslobođenje bi bilo moguće samo pod uvjetom da promijene glazbeni ukus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije