Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Bosporskom mostu

Turski predsjednik odvratio muškarca od toga da počini samoubojstvo

Erdogan
Foto: Reuters/PIXSELL
25.12.2015.
u 16:34

Erdoganovi tjelohranitelji prišli su muškarcu, a turski predsjednik komunicirao je s njime iz automobila na kojem je bio spušten prozor.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan odgovorio je danas jednog muškarca od toga da počini samoubojstvo, javlja hurriyetdailynews.com.

Erdogan je slučajno prolazio preko Bosporskog mosta u Istanbulu u trenutku dok je muškarac bio na rubu da počini samoubojstvo.

Erdoganovi tjelohranitelji prišli su muškarcu, a turski predsjednik komunicirao je s njime iz automobila na kojem je bio spušten prozor. Erdogan je razgovarao s muškarcem neko vrijeme. 

Prema pisanju medija, muškarac je iz turske provincije Sirt, a imao je obiteljskih problema.

>> Na Obamin poziv Turska najavila da povlači svoje vojnike iz Iraka 

>> Erdogan tvrdi da ima dokaze o umiješanosti Rusije u trgovinu naftom s IS-om

Komentara 20

ST
Stipan
18:27 25.12.2015.

Jednog je odvratio ! A koliko je nedužnih pobio taj vođa kalifata ? Provodi genocid nad Kurdima kao i nekad Turci nad Armencima . Tom samoimenovanom Sultanu je mjesto u Haagu.

GI
Gips
18:22 25.12.2015.

Reko mu je da ako se već želi ubit da će mu on riješit pojas s eksplozivom pa nek se ubije negdje u trgovačkom centru, samo se mora malo strpit dok mu dostavi prsluk

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
17:31 25.12.2015.

Znaci pricao je iz automobila cak nije ni izasao iz auta i zasluzio clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije