Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAUDIJSKI NOVINAR

Turski državni odvjetnik: Khashoggi zadavljen, tijelo raskomadano

Jamal Khashoggi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
31.10.2018.
u 16:11

Njegovi tjelesni ostaci još nisu pronađeni.

Saudijski disidentski novinar Jamal Khashoggi zadavljen je u saudijskom konzulatu u Istanbulu a tijelo mu je s predumišljajem raskomadano, rekao je glavni turski državni odvjetnik,  a prenijela državna novinska agencija Anadolija. 

Irfan Fidan rekao je da je Khashoggi ubijen čim je ušao u konzulat te da je njegovo tijelo uklonjeno.

Njegova izjava objavljena je nakon što je saudijski državni odvjetnik Saud al-Modžeb, koji se zbog istrage u Istanbulu nalazio od ponedjeljka, otputovao iz  Turske.

Khashoggi, kolumnist Washington Posta i kritičar saudijskog prijestolonasljednika princa Mohameda bin Salmana, ubijen je 2. listopada nakon što je došao u konzulat radi dokumenata potrebnih za vjenčanje s turskom zaručnicom.

Njegovi tjelesni ostaci još nisu pronađeni.

Komentara 1

AK
ante kolorante
08:32 01.11.2018.

Sjetim se rad JUGO kriminalna drzava, ubojstvo - STJEPAN DJUREKOVIC. 28/7/1983 TITO, Perkovic i banda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije