Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema preleta

Turska "zatvorila" nebo za izraelske zrakoplove

turski premijer
Reuters
28.06.2010.
u 10:25

Ankara je kazala i da će smanjiti vojne i trgovinske veze s Izraelom i da neće vratiti veleposlanika dok se Jeruzalem ne ispriča za napad na njihov konvoj brodova s pomoći za Gazu.

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan priopćio je da je Turska zatvorila svoj zračni prostor za Izrael, javila je turska državna novinska agencija Anadolija, a prenosi AP. Erdogan je kazao da je Turska uvela zabranu za letove nakon izraelskog upada na brodove s humanitarnom pomoći za Gazu 31. svibnja.

U napadu izraelskih komandosa na konvoj brodova tada je ubijeno devet turskih humanitaraca. Turska je zbog ovog napada povukla veleposlanika iz Izraela i otkazala zajedničku vojnu vježbu s tom zemljom.

Ankara je kazala i da će smanjiti vojne i trgovinske veze i da neće vratiti veleposlanika dok se Jeruzalem ne ispriča za taj napad. Pored toga, Turska traži da Izrael vrati zaplijenjene brodove, pristane na međunarodnu istragu i ponudi odštetu žrtvama.

Komentara 129

RE
rezonancija
19:44 28.06.2010.

B mraf tko god da bio,nije leonida ...vec naprotiv svaki komentar je extremno inteligentan...cekaj sta nisu ovce tradcija izraela...a opet i muslimani potjecu od plemena izraela..zato se valjda toliko i tuku...stogod potjece sa bliskoga istoka kao da je prokleto...smisao zivota im je toljaga i noz...

PA
Pasdaran
13:52 28.06.2010.

Ja sam Hrvat i katolik, a ova ništarija ispod je ne samo budala već i lažov.

OB
-obrisani-
00:34 29.06.2010.

Uglješa, ti i dalje bauljaš pijan po forumu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije