Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni i njezin suprug te snaha

Turska zarobila sestru bivšeg vođe Islamske države Al-Baghdadija

Sestra i rođaci Al-Baghdadija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.11.2019.
u 06:42

Nadamo se kako ćemo njihovim ispitivanjem saznati informacije vezane za unutrašnje poslove ISIS-a, izjavio je visoko pozicionirani turski dužnosnik

Turske vlasti objavile su kako su zarobile sestru bivšeg vođe Islamske države Abu Bakra Al-Baghdadija Rasmiyu Awad u sjevernosirijskom gradu Azazu u ponedjeljak.

Uz Awad, uhićeni su i njezin suprug te snaha.

"Nadamo se kako ćemo njihovim ispitivanjem saznati informacije vezane za unutrašnje poslove ISIS-a", izjavio je visoko pozicionirani turski dužnosnik.

Baghdadi je počinio samoubojstvo prošloga tjedna kada su ga u jednom tunelu opkolili američki specijalci u sjeverozapadnoj Siriji.

Video: Akcija u kojoj je ubijen al-Baghdadi

Ključne riječi

Komentara 11

TE
TEUTA
08:35 05.11.2019.

Bilo bi dobro da Izetbegovic bude posrednik i da se ova zena uda za nekoga povratnika ISIS-a !

DU
Deleted user
08:03 05.11.2019.

Turska je izvršila agresiju na Siriju pod izgovorom da prave neku sigurnosnu zonu široku 30km od njihove granice u Siriji, pa zašto tu zonu ne naprave 30km od Siriske granice u Turskoj-cinizam i svijet na to sve šuti.

DU
Deleted user
07:49 05.11.2019.

kako ih prepoznaju u tim nikabima, burkama, hidžabima i kako se to sve već zove?.. btw- čujem da jedna arapska zemlja tim migrantima dijeli bankovne kartice sa po 5000 € samo da dođu do trule europe i islamiziraju je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije