Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borbe u Siriji
Povratak na članak

Turska: Ušli smo u dva ključna grada. Kurdi ih demantiraju snimkama

Nastavlja se egzodus civila, a turska vojska tvrdi da je ušla u Tel Abyad i Ras al Ain

Komentari 3

TE
TEUTA
14:54 12.10.2019.

Uvjek gdje je tyrska noga gazila donija je samo mrak

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:36 12.10.2019.

Gledam tu u Moskvi na TV bila jeda emisija o Kurdima. Dobro ih Ameri iskoristise sad peru ruke.. Tisuce Isilovaca zajedno sa Turcin napadaju kurdske gradove sa topnistvom tenkovin i avionin..Ustvari radi se o tome o oslobodenju Isilovaca iz zatvora. Skoro nikakva osuda od Stoltemberga prica za malu djecu.Takode od Trumpa ameri im dali zeleno svjetlo i Janjicari rade sad sta hoce..Vidim nema moji domaci Amerikanaca da komentiraju. Zastidili se negdi u jami citaju i djele minuse. E moji Ameri.veci ste ameri od svih amera pisa sam vam davno da Ameri.gledaju samo svoje interese. Disu prijatelji Sirije.ima li njih igdje sto ne pomognu.Kako sad Turcin neuvedu sankcije koji su usli na tudu zemlju u Sir i Irak..Nece jer su u Natou.i vazna Amer.saveznica. A ovi moji Amerikanci .sto lupaju kako ce im uvesti sankcije ili izbaciti iz Natoa Zaboravite price za djecji vrtic..Kurdin je najbolje da suraduju sa Asadom koji im nudio siroku autonomiju ali tesko moraju se moliti da ih prime opet. Teski dani za Kurdski narod.Osmajlije su osokoljene znaju ovi ni prstom nece mrdnuti.

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
07:44 12.10.2019.

Hrabre kurdske borce predvodi Radnička partija Kurdistana čiji je krajnji cilj uspostava Kurdistana kao samostalne države sa socijalističkim uređenjem. I u tome imaju ogromnu podršku naroda. Takva ideja je trn u oku svim islamistima a pogotovo Erdoganu. Velika podrška Kurdima da istraju u svojoj borbi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.