Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planirali u Siriju
Povratak na članak

Turska uhitila 54 osobe zbog povezanosti s Islamskom državom

Od prvih godina sirijskog sukoba, koji je počeo u ožujku 2011. ,Turska je bila glavna točka prijelaza u Siriju za strance, posebice one koji su dolazili sa Zapada i koji su se željeli priključiti džihadističkim skupinama

Komentari 5

IB
ibiza
11:34 15.05.2018.

To je samo sminka a do juce su im bili logisticari...

VL
KE
kelab
22:21 15.05.2018.

Uhapsili Kurde.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
11:50 15.05.2018.

a erdogana nisu :)

VL
TO
Toni70
12:13 15.05.2018.

,Turska NATO članica i glavni prijatelj zapada je bila glavna točka prijelaza u Siriju za strance, posebice one koji su dolazili sa Zapada i koji su se željeli priključiti Borbi protiv džihadističkim skupinama Naravno da je laž da su svi su svi koji su sa zapada odlazili sirici bili se spremali da se bore na strani terorista . kako nije nitko od njih išao da se bori na strani svoje države i vlade. Sječam se kad je Hrvtska bila u ratu kuda su naši dečki išli i protiv koga su se išli boriti ... Jer to bi ispalo tako sada proturiječno ( samo da bi se diskriminiralo Erdogana ) Propaganda tvrdi da masa Terorista iz Europe napušta europu i ide u NATO Tursku i potom u ratu Siriju da nemočni poginu tamo kad su Ameri + NATO i Rusi počeli da masovno bombardiraju i raketiraju i sa dronerima da ubijaju islmiste u Siriji i još uz masovnu pomoč Kurda i Iranaca !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.