Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Putin: Spreman sam pomoći riješiti svjetsku krizu, uz jedan uvjet; Lavrov zaprijetio Zapadu: Činite korak prema neprihvatljivoj eskalaciji

Glasnogovornik turskog predsjednika Ibrahim Kalin istaknuo je nakon sastanka  kako proces proširenja Saveza na skandinavske zemlje nije moguć dok se ne otklone sigurnosne zabrinutosti Turske.

Komentari 155

ST
Startrack
15:13 26.05.2022.

Kako ih mlate Ukrajinci ovo nije normalno. Svaki dan na Youtubeu sto novih videa ruskih tenkova sto lete u nebo.

VL
ST
Startrack
15:08 26.05.2022.

Nije mi jasno u ovih rusoljuba. Evo dase negleda sa moralne strane nego samo sa ekonomske. Stabi se to dobro desilo da Rusi sirotinja, koja sve pare stvara od novca koji im izvire ispod noga a onda to trose u u oruzje, osvoje Ukrajinu. Rusi su zlo Europe, zato sve drzave sto granice sa njima hoce u NATO.

VL
Avatar AcaSlatkiš
AcaSlatkiš
13:36 26.05.2022.

Šta ova suka hoće? Pa izbaci, protjeraj... ne bi da kog briga...

VL
ER
EroK
20:54 26.05.2022.

Glasno se šuška da je glavni, ali tajni uvjet Turske ne promjena izbornog zakona u BiH, a nekakve teroristicke grupe u Finskoj i Svedskoj? Turska hoće BiH kao domovinu muslimana i to je to. Zato svi znaju problem i želeele ga riješiti dok Turska ne pokaže svoju silu. Svi krivite Tuđmana, a nitko ne krivi Vucčića i Erdogana. Nije samo Tuđman potpisnik Deytona! Svi ostali osim Hrvata ruse Dayton misleći kako će im biti bajno, pod turcima i četnicima. Sve viđeno i sve doživljeno. Od ove dvojice samo su Hrvati pomagali na ratnom polju, kao i izbjeglicama, a kao zahvalu su dobili ? Samo zlo, a njagore je ono što su ih nepravedno okrivili. Nepravda je golema, ali i to s mora obraniti!

VL
ES
estuar
00:34 27.05.2022.

Dakle, ako je to izjavio, definitivno se ukopao! Priznao da ga sankcije ubijaju.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:22 26.05.2022.

Zelenski i Kuleba pozvali su Zapad da pošalju još oružja 😂🤣😂...! Bit ce jos oruzja, nista ne brinite! Gospodari su obecali da Putin ne smije dobiti ovaj rat, da ce se boriti do zadnjeg Ukrajinca...! A "mali od Bruxellesa" i dalje cacka mecku, okurazio se jer "njega ce NATO braniti"! Sasvim bespotrebno, Hrvatska ce ispastati zbog svoje idiotske politike, i to na dulje vrijeme...

VL
CM
Crni_moj
23:05 26.05.2022.

Ima li još itko pametan na ovom svijetu. Ako niti jedna politika ne želi zaustavi rat trebali bi se probuditi pacifisti cijelog svijeta ako ih još ima

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:25 27.05.2022.

Putin: Spreman sam pomoći riješiti svjetsku krizu ali nisam spreman za dom jer nisam balkanski divljak; Lavrov zaprijetio Zapadu: Činite korak prema neprihvatljivoj eskalaciji i drzimo prst na dugmetu za nuklearne rakete.

VL
SA
Shariel Aron
20:44 26.05.2022.

Ovi mudrijaši iz duboke države izgleda ne čuju dobro.Prije dva dana stari vuk,Henry Kissinger im je očitao lekciju iz strategije sa Rusijom,a oni onda još idu otvarati front sa Kinom i uz to još i u Iraku gdje žele otvoriti front saIranom . Biden ne zna ni gdje je,a ovi iz sjene su se pogubili skupa sa njim.

VL
CR
CROLINDA
08:15 27.05.2022.

Rusi razgovaraju s ostatkom svijeta kao da samo Rusija Ima nuklearno oružje kao da ne bi dobila dobila nuklearni odgovor po glavi Rusa i Rusije - Rusi su zapasali ko luđaci pokorit cio svijet koji ne podržava rašizam - -neracionalni u apetitu i izjavama kao naši komšije - Rusija do Lisabona onomad govorili - rašisti lupetaju i pričaju sa zapadom kao da se obraćaju djeci - dajte više te rašiste i taj rašizam stavite na mjesto - lisice i brnjicu ko Hanibalu Lektoru- šta imaju oni tuđim državama i narodima određivat hoće li se pridružit u Nato - pa nisu to ruske kolonije nego samostalne države

VL
NI
Ninica
19:49 26.05.2022.

Čitala sam o aktivnostima AFGfree org- organizaciji koja radi iza linije fronte, unutar takozvane ruske okupacijske zone ali za Ukrajince unutar tog područja. Prema pročitanom, teritoriji ruske okupacije koja je prikazana crvenom bojom na svim mapama nije potpuno pod njihovom kontrolom. Ja sam bar tako shvaćala prije ove informacije. Oni drže čvorišta ali tamo se Ukrajinci stalno bore kako formalna vojska tako i neregularne snage. A ova org. djeluje unutar tog područja dostaljajući im potrebne stvari. Hvale ukrajinsku vojsku na nevjerojatnoj snazi,hrabrosti, upornosti, organiziranosti i jedinstvu.

VL
DU
Deleted user
16:05 27.05.2022.

Krim je dati 'ko dati...sto prije to bolje za blentave Ukrajince.Samo ce se uvaliti u dugove ,dugovi koji ce preci vrijednost tih teritorija...a uz to unistena infrastruktura,industrija.,raseljeni,izginuli....poslije ce biti ulaganja od strane zapada ali i kupovine firmi za jedan euro,vracanjee kredita ...nema djabe ni kod stare babe..A vi botovi,trolovi ,volovi nemoj da mi trkeljate sada ovdje,nisam Rusofill,,meni je to sve isto Ukrajina i Rusija ,samo nisam ni idiot da nasjedam na ovu pricu koja prelazi sve granice normale.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:17 26.05.2022.

"Putin u biti koristi nestašicu hrane kao oružje među najsiromašnijim ljudima diljem svijeta. Jednostavno ne možemo dopustiti da se to dogodi. Putin treba ukloniti blokadu ukrajinskog žita." - kaže Liz Truss. Ne kaže kako misli sprovesti u djelo to "ne možemo dopustiti". Jedino pregovorima s Rusima ili silom, ali tko bi se upustio u tu avanturu? Ministrica je poznata po mnogim gafovima, ne bi joj bilo prvi put.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:59 26.05.2022.

Nakon šest paketa sankcija nema naznaka da Rusija posustaje i da će sve biti gotovo za 15 dana kako je najavljivao Borrell. Dapače Orban će vrlo vjerojatno nametnuti svoje rješenje opskrbe ruskom naftom. Barem da netko ima zrno soli u glavi i ne čini poteze u korist vlastite štete, kao što su to neki spremni učiniti, bespogovorno.

VL
HA
Hans
22:49 26.05.2022.

Rusi gube na svim frontovima,Ukrainske jedinice uz podrsku zapadnih sila razbijaju sve ruske otpore za oslobadjanje Ukraine od okupatora,kako prenose svi Hrvatski mediji.Mediji navode da ce Putin najvjerovatnije izvrsiti samoubistvo samo je pitanje sata.

VL
RI
rikavac
20:23 26.05.2022.

Ameri i Britanci ne posustaju sa nabrajanjem Ruskih gubitaka a Rusi zauzeli 30% Ukrajine. Naj smješnije je što su Rusi dosad ove godine zaradili 34 milijarde dolara a uvedene sankcije a Ukrajina od Rusije zaradila 2 milijarde samo što nafta i plin prolaze kroz Ukrajinu. Ko je Lud tu? EU i Ameri žele da se ne kupuje Ruska nafta i plin da sve zavrnu a Zelenski nije ni jednom to spomenuo da da će obustaviti isporuku,jer mu odgovara Rusi plaćaju isporuke a narod iskrvi.

VL
DU
Deleted user
15:59 26.05.2022.

Svaki dan ista postava,isto lijecenje frustracija i kompleksa. A vi pametnjakovici,kako vam de dosadi igrati se svaki dan Walter Cronkite-a a nemate pojma o nicemu.

VL
DU
Deleted user
15:28 26.05.2022.

Preuranjena, ukrajinska suđenja (i presude) zarobljenima, prije završetka borbenih djelovanja, koja su u PR funkciji, mogu samo izazvati kontraefekt! I ruske presude, puno brojnijim (i agilnijim u ratovanju) ukrajinskim zarobljenima. Zelenski i ovaj put, kao i na samom početku, ma kao i prije početka, pokazuje nedoraslost razgovoru, diplomaciji, mirnom rješenju. Šteta.

VL
MI
Milankovic
15:46 26.05.2022.

Liman su osvojili, imate na njihovim telegram kanalima snimke da su okacili ruske zastave svugde. U lisicinski su usli ostaje samo severo donjeck koji je opkoljen. Kada zavrse tu prebacuju se na odesu.

VL
DU
Deleted user
17:52 26.05.2022.

Rusi su ipak u prednosti svuda. Unatoč gomili oružja koje su dobili i dobivaju, unatoč obuci vojnih instruktora sa Zapada, ukrajinska vojska na istoku Ukrajine je izgleda razbijena i u rasulu. Svaki drugi konvoj oružja i opreme ruska vojska uništava čim prođe poljsko - ukrajinsku granicu. Ruska vojska se konačno konsolidirala i sistematski uzima dio po dio ukrajinske zemlje. Zelenski polako postaje svjestan nužnosti pregovora, ali sad iz Moskve ide samo tišina. Gdje će Rusi stati u Ukrajini i hoće li stati, Zelenskom će biti najgora noćna mora.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.