Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILI SU ZLOSTAVLJANI'
Povratak na članak

Turska Rusima predala 18 zarobljenih vojnika sirijske vlade

Opservatorij je objavio snimku zarobljenih vojnika kako sjede u dostavnom vozilu vezanih očiju dok im netko naređuje da laju kao psi.

Komentari 3

MP
miroslav.petkovic.7564
09:53 01.11.2019.

Mogu mislit stabi bilo dosad od Kurda da nebi Rusa takode iod SAA. Davno bi Isilovci bili u Damasku. Slava Rus i SAA sto su zastitili Kurde i Krscane . A Ameri ih ostavili predali Turki.i pobjegli glavom bez obzira. Ovo je istina.

VL
NL
ne____lupetaj
08:38 01.11.2019.

Eh, da im nije rusa vec bi pravili pokolje i po eu.

VL
AA
aabbcc
11:34 01.11.2019.

Kako znate da zarobljeni nisu umjerena opozicija ? U ratu je istina uvijek upitna ljudi mijenjaju cud, oznake uniforme, starne u sukobu.... moze a i ne mora biti .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.