Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKE OPHODNJE
Povratak na članak

Turska poručila Rusiji da se sirijske snage u Idlibu moraju povući

Turska je u utorak kazala Rusiji da je turska vojska spremna pobrinuti se da se sirijske snage, koje podržava Moskva, povuku iz posljednjeg pobunjeničkog uporišta na sjeverozapadu Sirije, na sastanku dviju strana u Moskvi.

Komentari 3

ZH
zhecko
08:27 19.02.2020.

Odakle Erdogan sebi uzima pravo da se vojno miješa u suverenu državu Siriju i da se osorno naređuje ? Mislim da na kraju će Sirijci pobjediti pobunjenike i Turci moraju se vratiti preko granice i biće to velika sramota za Erdogana !

VL
SO
Sotona
19:31 18.02.2020.

. Turska = NATO - 100% ovisnica i 100% članica je poručila Rusiji da se sirijske snage u (Idlibu) u Siriji moraju povući... Zasada je ta igra na početku ... Da bi se ta ljubav- sporazum kupovina raketa i druženje i druženje Erdogana i Putina ipak sredila mora se naći nešto što nije u interesu nekoga

VL
Avatar intimus500
intimus500
22:45 18.02.2020.

Hehehe ... pecem kokice i pratim 😁

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.