Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turizam
Povratak na članak

Turska krade goste našem zimmer freiju

U obiteljskom je smještaju registrirano gotovo deset tisuća više objekata i 40.000 kreveta nego lani u ovo vrijeme, pa zimmer frei sada u danu može primiti 592.000 gostiju

Komentari 12

PA
paleontolog
10:02 08.04.2019.

Krademo si ih mi sami

VL
SA
samobalic
15:53 08.04.2019.

Njemacki gradjani su najmasovniji turisti,i njihovaje destinacija,na nasu zalost Turska,Spanjolska,Egipat,a nas zaobilaze u velikom krugu,znamo mi to mnogi koji se bavimo ili nam se obitelji bavimo s tom djelatnscu,i ja ne izmisljam,proslog ljeta je u Tursku otislo cca 50 milijona Njemacki utrista,i to je zaista ogromna brojka,evo u ovm momentu sa zapada za uskrsne blagdane(praznike)ide brojka od 20 milijona zapadni turista u Tursku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:01 08.04.2019.

ne krade nitko goste, već ih privlači boljom ponudom. mi ćemo ih privlačiti onime čega drugdje nema. napadi na turiste su naša specijalnost, i tu oni dubljeg džepa i avanturističkog duha mogu pronaći beskrajnu zabavu i užitak. tablice sa srpskim oznakama su fina meta, i na svim razinama društva je opravdano napadati ih i uništavati, jer 'što su došli...'. dignuti ćemo cijene, jer mi sad moramo platiti kuharice i sobarice, čistačice, po europski! idu cijene sobička i na 100 eura noćenje, jer cura koja sprema sobu (jednom u dva tjedna) mora imati pristojna primanja, bar 4.000 kuna... uobrazili da smo turistička zemlja jer nam dolazi puno ljudi, a nismo svjesni da dolaze zbog toga što je naše more (da, naše!) njima najbliže toplo more, i samo radi toga k nama dolaze, i to oni plitkog džepa. oni koji imaju putuju u italiju, španjolsku, daleko i na dugo. naše more najviše vole poljaci, česi slovaci, mađari, slovenci (to radi juge...). zapadnoeuropski turisti kod nas ne troše. plate smještaj i minimalno troše. jedan sladoled, piva za dvoje, flaša vode, salata, to oni naruče. naš domaći gost (nekad je to bio i srbin, bosanac...) ipak naručuje više, pratite ih. plus da ova starost koja k nama dolazi je preopasna. jedri 80-godišnjaci, to su oni, al bitno da se pohvališ da imaš pred kućom 3 mercedesa parkirana i full popunjenost apartmana!

VL
DA
Danijel2
11:05 08.04.2019.

Turizam se ne sastoji (samo) od što brojnijih apartmana, već lijepo uređenog mjesta, šetnica, kompletne usluge. Puno ljudi to ne shvaća. Ne trebaju vam gosti koji od kuće nose svoje konzerve hrane i pića.

VL
VO
vorda400
09:58 08.04.2019.

Kad se smiri stanje sa Sirijom mi im ne možemo konkurirati cijenom

VL
DU
Deleted user
10:34 08.04.2019.

Ne brinite, dok Turska prkosi EU i USA, dok bliski istok i sjeverna Afrika kuhaju,dok istok ima sankcije, za HR turizam nema zime. Podesiti dobre cijene dok još možemo, pošteno, ali da se dobro zaradi. Pa kako, jednostavno, ako jeje normalna plaća vani 14 000kuna, a kod njih je pica i pivo 50 E, onda to kod nas može biti minimalno 35 E je 260 kn, Ja ću u sezoni jesti hranu iz marketa . Kola 2l, 10 kn, 100gr. šunke 4 kn, sir 100 gr. 4kn, kečap 1000 gr 8 kn, brašno 4kn , germ 1kn i struja za peći picu 2 kn ukupno oko 33 kn, kečapa, kole brašna i germa ostane još za jednu rundu., znači slijedeća pica za 10 kuna ili dvije pice za 43kn i eto nas za 20 godina bogatih ko Švicarci, ha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.