Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U TURSKOJ
Povratak na članak

Turska dijaspora i sirijske izbjeglice ključ su Erdoğanova ostanka na vlasti

Poziv predsjednice desničarske stranke Iyi Party Meral Aksener da se sva oporba ujedini kako bi srušili ‘mafijašku i fašističku’ vladavinu urodio je plodom

Komentari 15

OV
Ovozemaljski
22:56 23.06.2018.

Putin u Rusiji, Trump u SAD-u, Orban u Mađarskoj, Erdogan u Turskoj, Varšavski pakt,.u Njemačkoj jača desnica, u Italiji desnica došla na vlast, Kurz u Austriji, ja da sam ljevičar bi se zabrinuo da mi zemaljska kugla ne postane tijesna, gledao bi da odem na Mars, a ovi naši ljevičari jedino šta znaju je otići na portale i trovat društvo sa svojim izljevima žuči i mržnje,.nebi oni malo do Njemačke ili Irske, njima je draža njihova socijala i NOB penzija od pradjeda i prababe!

VL
KA
karlodrago
22:14 23.06.2018.

Ako izgubi Erdogan na...bo je Izetbegovič ,izgubit će veliku potporu protiv Dodika.

VL
OV
Ovozemaljski
22:50 23.06.2018.

Evo skupili se ljevičari na sliku Erdogana kao muhe na govno! Naravno da će pobijediti i to 2/3 večinom kao i Orban u Mađarskoj, zašto? Pa zato šta je podignuo BDP, vratio dugove, gospodarski ojačao zemlju i čuva nacionalne interese, znači napravio je sve ono protiv čega se ljevičari bore i narod će to znati nagraditi.

VL
SO
SoloHan
00:50 24.06.2018.

Koji su ovo mokri snovi, jedino pitanje je hoće li imat dvotrećinsku većinu, u zemlji od 80 milijuna stanovnika, ključno je kako će glasat 50 ili 300 tisuća izbjeglica, ovo je isto ko kad je kod nas Josipović pobijedio u novinama.

VL
DU
Deleted user
22:08 23.06.2018.

Kad se pomješa vjera i pravna država onda izgube građani... Samo zaostali ili ignoranti glasaju religiozno... Normalni ljudi će nastradati a i njihova država. Što je Turskoj i njenim građanima sve ovo trebalo. Budućnost će ih satrati. Sve će se manje proizvoditi u siromašnim zemljama a nisu uspjeli tehnološki modernizirati industriju. prave neke zgrade, mostove...čak i to na nova zaduživanja... račun dolazi

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:03 23.06.2018.

narcisioidno autokratsko smeće može pobijediti samo sa ubijanjem i zatvaranjem svojih političkih protivnika, što radi već 15 godina, ako pobijedi izolirati tu državu od europe, nek se druži sa onim sličnim smećem u rusiji....

VL
DU
Deleted user
22:26 23.06.2018.

Isto kao i HDZ i njihovi glasaci u Minkenu

VL
NO
nogogaz
21:23 23.06.2018.

Još jedan vjerski fanatik. Imaju i turci svoj HDZ i svoju Kolindu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.