Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISIL

Turska bačva baruta

turska
Foto: screenshot/Deutche Welle
07.08.2015.
u 15:05

Ankara se sada, nakon dugog oklijevanja, odlučila suprotstaviti IS-u

Teror kojim Islamska država hara Srednjim istokom stigao je i do Turske. Ankara više nije suočena s dvojbama kako reagirati na ratne sukobe koji plamte uz njezinu granicu, već je u njih napadom u Surucu direktno uvučena. Otkako je u tom mjestu u blizini sirijske granice u samoubilačkom atentatu ubijeno 30 ljudi, prije svega mladih kurdskih aktivista koji su željeli pomoći u obnovi Kobanea, sve se promijenilo.

Ankara se sada, nakon dugog oklijevanja, odlučila suprotstaviti IS-u. Ali i Kurdima okupljenima oko PKK-a, Radničke stranke Kurdistana. Turska je tako u nekoliko dana postala prava bačva baruta. 

 

Komentara 10

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:55 07.08.2015.

Sultan Erdogan se suprotstavlja vehabijama? Kakvi su ovo vicevi!? Napišite koji članak o genocidu nad kršćanima koji provode vehabijski plaćenici.

FO
FONZA
20:45 07.08.2015.

velik je trud učinio ovaj novinar....za ovakav inovativan,iscrpan i stručan članak se trebalo uistinu pomučit.....10-15 minuta.....

ZA
zajec
18:33 07.08.2015.

cudno da samo palestince ne vide a ove ostale sve redom " podrzavaju u rat za reforme, tako da sve gori bliski istok, a i bliska nam ukrjina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije