Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Dan Vojnića Predl

'Turnšek, Kalem i Piršić su nemoralni'

'vojnic_nnn_kar_190410'
'Photoshop'
19.04.2010.
u 15:00

Nagrade i priznanja ipak će dobiti svih 20 predloženih osoba i institucija – za njih je glasala većina vladajućih vijećnika iz SDP-a i SDSS-a

Prvi put na svoj dan 21. travnja Općina Vojnić dodijelit će priznanja i zahvale zaslužnim mještanima ili tvrtkama. No, popis 20 imena onih koji će priznanja primiti izazvao je negodovanje na sjednici Općinskog vijeća.

Zaposlila direktora

– Svaka čast većini i baš je zato loše da su na popisu ljudi koji svojim radom to nikako nisu zaslužili. To su Božidara Turnšek, koju nagrađujete kao osnivačicu HDZ-a, a ona je brisana iz članstva stranke, sami ste je opisivali kao nemoralnu osobu, a zaposlila je i direktora Komunalca bez potvrde o nekažnjavanju – rekao je Nebojša Andrić, predsjednik HDZ-a Vojnić. Kazao je da ni Stanislav Piršić, rukovoditelj pogona Elektre Vojnić, ne zaslužuje priznanje jer, da se njega pitalo, neki bi dijelovi Vojnića još bili u mraku.

– Rekao je pred svima da nabije na k... Kordunaše i Bosance, a dajete mu priznanje. Da ste ga dali pogonu Elektre, to bi imalo smisla – dodao je N. Andrić. Boro Matijević tvrdi da je sramotno da Ilija Kalem dobije nagradu jer je samo u jednom mandatu bio predsjednik Udruge branitelja, nakon čega je istjeran zbog nezakonitih radnji.

Sam se prijavio

– On je sam sebe prijavio kao predsjednik udruge Svoj na svome, što dovoljno govori o tome kakva je osoba – dodao je Nebojša Andrić. Zahvale će dobiti Policijska postaja Vojnić, Centar za radnu terapiju Nada, sve tri vjerske zajednice – katolička, pravoslavna i islamska – zatim Slavica Lagundžija, Anđelija Knežević, Janko Ivošević i Ivan Bego. Priznanja će dobiti Dom zdravlja, Mirjan Slavica, Stanislav Piršić, Božidara Turnšek, Stanko Živković, Vladimir Đurić, Dušanka Mađar-Lončar, Ilija Kalem i Anica Globan. Godišnja će nagrada biti dodijeljena američkom veleposlanstvu, a nagrada za životno djelo učiteljici u mirovini Zorki Mileusnić.

Komentara 2

CM
crna mamba
22:04 19.04.2010.

Koja lakrdija!

OB
-obrisani-
21:05 06.05.2010.

ehe he ko o čemu nek kurrva o poštenju i vojska o skraćenju .. toliko o Andriću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije