Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Welcome to Pula

Turizam Istre uz pršut i masline predstavljen u New Yorku

istra
Foto: Tanja Božić
1/3
22.05.2010.
u 08:54

Predstavljeni su smještajni kapaciteti, turističke agencije, ugostitelji, trgovci, Nacionalni park Brijuni te Grad Pula putem Predsjednika Turističkog vijeća gradonačelnika Borisa Miletića.

Turistička zajednica Grada Pule održala je prezentaciju Pule i južne Istre 21.svibnja u New Yorku uz suradnju Ureda Hrvatske turističke zajednice u New Yorku na čelu s direktoricom Nevenkom Komaricom, pod nazivom „Welcome to Croatia, Welcome to Pula“.

Hrvatska turistička zajednica  tom je prilikom dala logističku i financijsku potporu organizaciji prezentacije. Između ostalog, i zahvaljujući činjenici da su se članovi Turističkog vijeća odrekli naknade za rad u Vijeću, Turistička zajednica Pule je bila u mogućnosti organizirati, te se kvalitetno prezentirati na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Predstavljeni su smještajni kapaciteti, turističke agencije, ugostitelji, trgovci, Nacionalni park Brijuni te Grad Pula putem Predsjednika Turističkog vijeća gradonačelnika Borisa Miletića.

Predstavljena je ukupna turistička i kulturna ponude Pule i njene okolice uz degustaciju istarskih proizvoda poput pršuta, sira, maslinovog ulja i vina.

Na prezentaciji je prisustvovao i Generalni Konzul RH Marijan Gubić, 40 predstavnika agencija, te 20-ak novinara.

Tijekom boravka u New Yorku posjetit će se i Klub Istrijana u Astoriji, te će se i s njima također razgovarati o suradnji na području promocije i predstavljanja Pule i Istre uopće.

 

Komentara 1

SM
smjeskoh
11:43 22.05.2010.

Je li ovo novinarski članak ili priopćenje iz korumpirane TZ koja je u kompletnom sastavu na trošak poreznih obveznika odlučila krenuti u malo shoppinga? Devet članova Turističkog vijeća otišlo je na turističko tržište sa kojeg je lani u Hrvatsku došlo ukupno 11 tisuća gostiju. Njhove bolje polovice također, navodno sami snose svoje troškove. Haha, dobar vic. I baš slučajno se tamo u tom trenutku zatekao i debeli župan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije