Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od viška glava (ne) boli
Povratak na članak

Strah od turističkog uspjeha

Daljnji turistički razvoj podrazumijeva poboljšanje infrastrukture, a iluzija je da bi se sve riješilo da imamo manje gostiju s više novca

Komentari 2

Avatar babas
babas
09:26 20.08.2017.

Najveći problem je HEP,puni su novca,a nikako da izgrade kvalitetnu mrežu sa naponom 220 volti. Zimi je napon 190 volti,a ljeti to još drastično pada zbog višestrukog opterećenja, pa pregaraju kućni aparati,prestaju raditi vešmašine i klime zbog preniskog napona,a turisti bježe. Kad se to dešava u Istri,kakvo je tek stanje na otocima? Sramota! Ali znaju naplatiti punu cijenu struje,a prodaju nam invalidnu,varalice!

VL
M3
Miške 3
13:04 20.08.2017.

Ova ispod ovog interesantnog šešira je zgodna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.