Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u londonu

Turisti i djeca evakuirani s broda na Temzi nakon urušavanja mosta

temza  (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
30.11.2011.
u 09:39

Jučer oko 13 sati po lokalnom vremenu urušio se mostić koji vodi turiste do ratnog broda HMS Belfast.

Prava drama odvijala se u utorak na londonskoj rijeci Temzi. Dvojica radnika lakše su ozlijeđena i prebačena u bolnicu nakon što se oko 13 sati po lokalnom vremenu urušio mostić koji turiste vodi do ratnog broda HMS Belfast koji je na Temzi usidren kao atrakcija iz Drugoga svjetskog rata.

Na brodu je u trenutku nesreće bilo stotinjak osoba, a među njima i 30 učenika na školskom izletu. Svi su oni evakuirani brodićima, a muzej je zatvoren do daljnjega.

Prema riječima direktora broda muzeja, jedan dio metalne konstrukcije jednostavno se odvojio od ostatka i urušio u rijeku.

 

 

 

 

Komentara 1

CH
chainsaw.
12:32 30.11.2011.

“..DRAMA U LONDONU…” ------------------------------------------------- velika, bogami….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije