Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrovnik
Povratak na članak

Turista 2014. godine 12 posto više nego 2013.

Najbrojniji gosti Dubrovnika u prošloj su godini bili Britanci kojih je došlo 15 posto više nego u prethodnoj godini

Komentari 8

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:39 02.01.2015.

Da Hdz nije pokrao novce vec bi bila autocesta do Dubrovnika. Ceste je poceo graditi Cacic za vrijeme Racanove vlade a Sanader je sve upropastio. Protiv ulaska u Eu jedino su bile minorne strancice kao Hsp, koalicijski partneri Hdz.

VL
SS
sokac sa drave
15:28 02.01.2015.

Od tog mora nekada lijepo zivjelo sest republika bivse drzave a sada od turizma blagajne prazne.Kamenjarci lopovi(Sanaderovci) gdije je ta silna lova.

VL
DE
demmian
01:07 02.01.2015.

rast turizma je direktna posljedica ulaska u EU i kvalitetnih autocesta ... a to je i jedno i drugo bio strateški cilj HDZa, pa sad vi recite kako nas je ta stranka samo uništavala i ništa drugo .... a SDPovcii još i sada govore kako je autocesta bila nepotreban trošak i da je jedina svrha izgradnje bila pljačka ... a o njihom ushićenju sa ulaskom u EU ne treba ni govoriti ... prvog dana ulaska u EU su "organizovali bre, skup na vasceo regijon" ... odmah su okupili sve iz bivše yuge i nisu se ni makli iz "regijona" ... dakle jedino što nas još drži iznad vode, za to možemo zahvaliti upravo HDZu, a skojevci nas uništavaju bez milosti i još nam prodaju maglu da je za propast kriv netko drugi ... ne, drugovi, drugi su zaslužni što smo još uopće na nogama, usprkos vašem divljačkom nastojanju da nas uništite

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:26 02.01.2015.

Zna se zasto turista ima naj vise iz Engleske. Jadni englezi neznaju sta znaci suncan dan. Niste primjetili kad dodju na jadran, bljedi I umorni od puste vlage, samo za par dana na jadranu, Vise neizgledaju kao englezi/eglezice, Hrvatska jeje za njh fizio terapija.

VL
SA
santos008
09:46 02.01.2015.

Treba ukinuti mjesto Ministra turizma ,priliv turista bi se dogodio,kad bi ministar turizma bio i simbol Dalmacije.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:39 02.01.2015.

Da Hdz nije pokrao novce vec bi bila autocesta do Dubrovnika. Ceste je poceo graditi Cacic za vrijeme Racanove vlade a Sanader je sve upropastio. Protiv ulaska u Eu jedino su bile minorne strancice kao Hsp, koalicijski partneri Hdz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.