Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA AL-BAB

Turci i sirijski pobunjenici ušli u uporište Islamske države: 'Vode se intenzivne borbe'

Sirija
Foto: Reuters
1/5
11.02.2017.
u 16:45

Intenzivne borbe vode se u zapadnom dijelu grada

Sirijski pobunjenici i turski vojnici ušli su u subotu u Al-Bab, uporište džihadista Islamske države (IS) na sjeveru Sirije, navodi Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR).

"Turske snage i sirijski pobunjenici ušli su u zapadni dio grada gdje se sada vode intenzivne borbe", rekao je direktor SOHR-a Rami Abdel Rahmane.

Turska je krajem kolovoza pokrenula vojnu intervenciju na sjeveru Sirije protiv Islamske države i kurdskih milicija.

SOHR navodi da su snage sirijskog režima u petak stigle do periferije Al-Baba, gdje je IS u okruženju od ponedjeljka kada su provladine snage zauzele strateški važnu prometnicu.

>> 'Sirija je provodila masovna pogubljenja u vojnom zatvoru nedaleko Damaska'

>> Ruski borbeni zrakoplov usmrtio tri turska vojnika, Putin je odmah našao krivca

Komentara 3

Avatar todorke
todorke
18:51 11.02.2017.

Sirijski pobunjenici i turski vojnici ušli su u subotu u Al-Bab, uporište džihadista Islamske države (IS) na sjeveru Sirije, navodi Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR)....................Ušli kao pojačanje

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:04 11.02.2017.

koje su naši

MX
Mister X
21:07 11.02.2017.

Turci- NATO oslobađa susjednu državu na zapadu ništa novo ! I Ameri su nedavno se sami jako hvalili raketirali navodno nekoga opasnog teritorijalistu sa 10 članova posade i familije u Siriji .. Kao iz dosade i zabave u lov nana . "zločeste". neprijatelje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije