Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od kredita
Povratak na članak

Turci i Francuzi neće graditi terminal u Gružu

Ugovor o koncesiji trebao je biti potpisan u travnju, DICPI je zatražio odgodu do 15. srpnja, a sada je zatražio odgodu do 1. studenog

Komentari 3

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:24 16.07.2016.

Osam milijuna eura prihoda od putnika godisnje za investiciju od 95 mio. eura i nije nesto impresivno. Ako dobiju kredit sa 4% kamatom, treba im 3,5 mio. eura godisnje samo za kamate i jos 2,5 mio. eura za otplatu 3% glavnice, bar u prvim godinama. Osim toga tu su i trokovi personala, rezija, odrzavnja ... Mislim, da netko iz Lucke uprave mora dobro zaostriti olovku i staviti sve na papir te napraviti dugorocnu cost/benefit analizu. Pa ako se stavrno isplati uci sami u projekt.

VL
LA
Lavica7
07:54 16.07.2016.

Zasto to ne ucinimo sami? Sve smo dali strancima. Nasi nas opljackali, a stranci onda kupili. Do kada???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.