Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog izazivanja nereda optužena desetorica Boysa
Povratak na članak

Tukli se s Torcidom, palili bengalku i uništili kafić: Šteta 89.000 kuna

Tužiteljstvo za osmoricu traži zatvor od osam mjeseci do godine dana, a za dvojicu prema Zakonu o sudovima za mladež

Komentari 17

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:04 28.08.2020.

Kakvi sudovi za mladež? Ni jedan nije mlađi od 21 godine. Sve na prisilni rad dok ne otplate počinjenu štetu

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
10:41 28.08.2020.

Ovo je smiješno. Zašto se već jednom ne krene s pravim kaznama za ove nazovi navijače?! Svakom učesniku ovih sukoba u startu, minimalno 5 godina strogo zatvora, bez mogućnosti ranijeg izlaska....Minimalno! Ponavljanje duplo.

VL
LI
linkser2
10:19 28.08.2020.

čekaj malo, zatvor je ok a nadoknada štete? Opali stoku i po džepu plus kazna

VL
Avatar Damating
Damating
09:19 28.08.2020.

Čudi me da nitko nije sazivao konferencije za "štampu"?

VL
5S
505.scrtom
10:36 28.08.2020.

a kome su te stolice krive

VL
NL
ne_lupetkajte
07:31 30.08.2020.

Decki treniraju, ako , ako , samo nastavite tako.

VL
SO
Sotona
10:10 28.08.2020.

Šta reći koji stepen je to IQ i logike primitivizma bijede .. ? Zna se ne priča se ... Sportaši nisu, od kompleksa manje najmanje vrijednosti su se svrstali i organizirali u čopor da bi ( Jer nisu samo siromašnio siromašni u glavu nego i tako materijalno nemaju svoj pribor nego koriste tuđi namještaj i teren jer ni toga svoga nemaju . ) Možda imaju kod mame ali im kotitelji ne daju nego upućuju da imaju svoju slobodnu Hrvatsku i da je slobodna sem toga demonkratska njihova te da imaju pravo razbijati paliti uništavati jer su oni odabrani i onda kad postane vruće od tuče bris pobjegneš da te ne sude za tvoj uspješni boj za klub koji treba smo njih da ostali znaju kako oni imaju čast biti otpadni dio tih milionera i slavnih sportaša . Njihova slava je da su super prošli i ovaj puta . U okršaju nije nitko smtrtno i li invalidski završio inače bi bilo ubojstvo i pokušaji ubojstava . A kad bi bio sud pošten onda ne bi sudio kao zbunjenu maloljetnu djecu. Nego kako može jedan Daruvarac dobiti 5 godina za šamaranje prostitutke koja ga provocira pijanoga i to odradi u afektu izazvan ? A ovdje udruženi zločinački okršaj pohod sa čoporom i velikom štetom i paleži nitko ni blizu 4 -5 godina robije koju od HR. pravednog suda da dobije Ako javi Plenko i prdsjednica Hrvata da se ga zna se ...................

VL
Avatar lola lola
lola lola
10:38 28.08.2020.

Boys will be boys....

VL
RO
robertek
09:08 28.08.2020.

Za običan navijački sukob kakvih ima stotine u svakoj zemlji Zapada dobiješ više zatvora nego da si ukrao par milijuna kuna kao političar ili "gospodarstvenik" U ovoj državi najmanje stradavaju najveći lopovi.

VL
DU
Deleted user
09:12 28.08.2020.

Očekujem od naprednih ljudi u Hrvatskoj da se zgražaju nad seksualnim i fizičkim nasiljem na štetu djece sportaša jednako kako su se zdušno zgražali nad istim u katoličkoj crkvi. Od onih koji su manje napredni očekujem masovno ispisivanje iz navijačkih klubova i izostanak sa tribina nedjeljom. Ako to ne učinite - smatram vas licemjernim. Ne može trener čeprkati po međunožju djeteta u ime sporta, kao niti pop niti u ime vjere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.