Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tortura u oriovcu

'Tukao me, skinuo i natjerao da masturbiram pred djevojkom'

pretučen
Ivica Galović/Pixsell
09.04.2013.
u 11:28

Slučajno sam čuo da namjeravaju pljačkati po Oriovcu i okolnim selima. Zato su me oteli i istukli.

Rijetko viđenu torturu doživio je u nedjelju navečer Oriovčanin J. K. (22) u kući svoga godinu dana mlađeg bivšeg prijatelja. J. K. došao je k njemu oko 18 sati kako bi dogovorili detalje o gletanju zidova u kući, no ispostavilo se da ga je ovaj pozvao iz sasvim drugih razloga.

– Čim sam došao, u očima sam mu vidio bijes. Primijetio sam da je napušen ili pijan. Krenuo sam niz stube prema svojoj kući, ali uhvatio me s leđa i povukao natrag. Zaključao je vrata i zajedno s prijateljem počeo me udarati nogama i rukama po glavi i leđima – priča J. K., koji je od posljedica batinanja zadobio hematome po cijelom tijelu.

Dok su ga tukli, batinaši su mu pod vratom držali nož i vilicu. Tjerali su ga da puši travu i pije rakiju uz tablete za smirenje. Skinuli su ga golog i natjerali da masturbira pred djevojkom. Bivši mu je prijatelj čak htio rasjeći ruku i na ranu baciti solnu kiselinu, ali drugi ga je napadač u tome spriječio.

– Pretukli su me jer sam slučajno čuo kako namjeravaju pljačkati po Oriovcu i okolnim selima i zato što sam proveo noć s djevojkom koja se predstavila kao njegova sestrična, a ispostavilo se da mu je zaručnica. Zatražili su da im, kada dobijem plaću, donesem dvije tisuće kuna jer će me u protivnom još gore istući te zaprijetili da ću, ako nekome nešto kažem, popiti metak – rekao je J. K., koji je tek oko 22 sata uspio namoliti svoje otmičare da ga puste, i to u gaćama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije