Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje
Povratak na članak

Tukao i prijetio ženi, odvjetnici i djelatnicima Centra za soc. skrb

Posljednji incident izazvao je nazivajući Centar za socijalnu skrb te prijeteći djelatnicima ubojstvom jer ne viđa dijete

Komentari 1

DU
Deleted user
11:05 12.01.2011.

Tužno, tužno, tužno. Meni žao i žene, djeteta pogotovo..srećom malo je pa se neće sjećati svađa roditelja, no, žao mi je i ovog čovjeka..da nije branitelj s PTSP, možda ne bi takav bio.. A ovo, s elektrom- \"djelatnici mu došlii isključiti struju, pod izgovorom da mjenjaju stara brojila, postavili mu digitalno, pa mu lako iz centrale isključili struju\", to je sramota. (isključujete braniteljima struju, a koliko firmi nije platilo pozamašne svote za istu tu struju..)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.