Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Tuga u Puli: Dijete upalo u bazen i utopilo se

Hitna pomoć juri cestom
Zeljko Lukunic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.06.2023.
u 11:03

Unatoč naporima zdravstvenih djelatnika, dijete je preminulo. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju.

Policija je jučer oko 15 sati zaprimila dojavu da hitna medicinska pomoć pruža pomoć djetetu koje je palo u bazen u dvorištu kuće na Medulinskoj cesti u Puli. Unatoč naporima zdravstvenih djelatnika, dijete je preminulo. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju, izvijestila je istarska policija.

VEZANI ČLANCI:

Kako se neslužbeno doznaje, nesreća se dogodila tijekom proslave rođendana. Trogodišnji dječak igrao se s drugom djecom i u trenutku nepažnje pao u montažni bazen uz kuću.

Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće.

Video: Vozač koji je pokosio pješake u Buzinu doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 2

BT
BTW
17:11 18.06.2023.

Vjerovatno su roditelji buljili u mobitel

Avatar HighHopes
HighHopes
15:30 18.06.2023.

Kako je to moguće? Zar nitko nije gledao to maleno dijete? 🥺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije