Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolnica prijavila ozljede

Tučnjava u Vinkovcima: Policija privela osam mladića, dvojici određen istražni zatvor

Policija razbila krijumčarski lanac
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
24.05.2021.
u 11:35

Nekoliko dana kasnije, a postupajući po bolničkoj prijavi o teškim tjelesnim ozljedama koje je zadobio 23-godišnjak iz Vinkovaca, policija je provela kriminalističko istraživanje nad osam mladića s vinkovačkog područja i okolice

U subotu, oko 3.30 sati, u Vinkovcima se dogodila tučnjava u kojoj je sudjelovalo osam mladića u dobi od 18 do 24 godine. Nekoliko dana kasnije, a postupajući po bolničkoj prijavi o teškim tjelesnim ozljedama koje je zadobio 23-godišnjak iz Vinkovaca, policija je provela kriminalističko istraživanje nad osam mladića s vinkovačkog područja i okolice zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i sudjelovanja u tučnjavi.

Prema navodima policije, u Grobljanskoj ulici u Vinkovcima prvo je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 23-godišnjaka i 19-godišnjaka, nakon čega se još sedam osoba uključilo u tučnjavu. Nakon kriminalističkog istraživanja, svih osam osumnjičenika predani su uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku PU, 19-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede, a ostali zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi.

Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru, šestorici osumnjičenika određene su mjere opreza, zabrana približavanja i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze sa žrtvom i svjedocima, dok je dvojici osumnjičenika, 19-godišnjaku i 22-godišnjaku, Županijski sud u Vukovaru odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana nakon čega su upućeni u osječki zatvor.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kristov
12:45 24.05.2021.

vjerojatno su u pitanju dva zatvorena Hrvata, dok su ostali iz manjine slobodni, ugroženi .. Ili pišite potpunu informaciju ili ne javljajte se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije