Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Tučepima
Povratak na članak

Nestala 13-godišnja Marija, traže je već 3 dana, policija moli za pomoć!

U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu kratku majicu, ružičaste kratke hlače i crne tenisice

Komentari 25

DO
dopizdilomi
11:02 17.08.2017.

Roditelji, kada će te shvatiti da više ne živimo u crnom socijalizmu nego u bijeloj demokraciji gdje svi imaju više prava od normalnih i onih koji ne čine zločine niti rade protiv države (pitomi). Pogledajte samo uzore, Kardasijanke, Severine, Bačičke, političari, lopovi, lažovi, golotinja, seks, plavi telefon na kraju krajeva ni crkva više nema veze s vjerom. Još se nešto čudite kada vam dijete pokušava dostići to postignuće navedenih vertikala društva. Počnite od sebe i svoga odnosa prema djetetu, zaštitite ga što je više moguće jer drugi i državne institucije neće. Nadam se da će malenu pronaći što prije.

VL
IL
ilijan
11:09 17.08.2017.

te takozvane društvene mreže su jako opasne za mlade. Roditelji trebaju dobro pripaziti sa kime im djeca komuniciraju jer ima puno ljigavaca koji ih na taj način love.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
12:05 17.08.2017.

Daleko, ako ne i jedini odgovorni su roditelji. Ako se djetetu od tri, četiri godine rade "najmodernije" frizure, ako im se na nos stave sunčane naočale i ostalo, što se može u budućnosti očekivati od tako odgajana djeteta nego špiceraj, red karpetluk i slične stvari.

VL
DU
Deleted user
10:54 17.08.2017.

Ako se može neka se pregleda komunikacija preko društvenih mreža koje koristi pa nađu odgovor kod koga može biti, nadamo se da će je brzo pronaći..

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:43 17.08.2017.

uzori današnjoj djeci su sve redom amoralne osobe, koje su stalno u medijima, i stalnim šokiranjem javnosti postižu velik broj zainteresiranih, koji ih onda prate, gutaju sve o njima, i tako smo ušli u krug opće propasti. vi kojima je sve to smiješno, vas tek čekaju divne stvari. što bi mediji uopće i danas mogli prenositi, a da nekog to interesira? kakve teme prolaze? ništa normalnog, već samo nešto posebno i izvan svih okvira. koga zanima prosječna osoba? nikog, pa sami smo ti, prosječni. bačićka je baš super, ona je pjevačica, kao i rozga. ne znaš ni jednu pjesmu, al u glavi ti je njena slika, skoro pa gola. to je kvaliteta pjevačice, i po ničemu se ne razlikuje od kvalitete manekenke. sve one do slave dolaze preko kreveta, jer nemaju novca za silno reklamiranje i izlaske. ovako, odleže par put ispod nekog, koji im onda otvara vrata, i proslijeđuje drugima. naš jadran je pun jahti uspješnih pjevačica, tarife se znaju. i što sad reći za ovu malu curu, da je zaluđena, da je netko kriv, roditelji valjda najviše, al je ne mogu čuvati od svijeta. da, društvene mreže će uskoro doći pod nadzor države. njihova prava namjena je ionak rad za državu, radi toga su i razvijene, ne postoji bolje mjesto ni tako bogata arhiva da bi imala tolko podataka o nekome kolko mreže. plus slike, pratitelji, kontakti, poruke, sve se bilježi i klasificira, nešto za oglašivače, a nešto i za organe tzv. reda.

VL
Avatar bodavica
bodavica
15:50 17.08.2017.

Pitam roditelje:" gdje je njoj mjesto iza ponoći?" i kad na ovo odgovore onda će mi biti sve jasno.

VL
DU
Deleted user
21:47 17.08.2017.

Sin vreme je da se ženiš već ti je 16 godina , ja sam imo dva dece u te godine. Jer imaš kakvu curu da je ženiš. Ima je na fejsbuk. Pa idemo sine u taj fejsbuk pa će ukademo curu kaki je običaj. Kolko ima kilometri do feejsbuk. Pa ima sto. U jebenti će se mora vozimo po beli putevi s ukrade tablice za kombi. Jeli ,jer cura uredna. Uredna kaže ,ja je nisam ni video osim na sliku. Sine nemoj da nas dočeka neka baba od 20 godina

VL
IB
istina_boli
12:22 18.08.2017.

Ajde da pronadjemo to djete. Obratite paznju na siptarske privatnke, bordele i kojekakve zute kuce.

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
14:10 17.08.2017.

Policija, trebalo bi pogledat u Ogulinu, meni se čini da onaj mali Cigo stvara harem!

VL
Avatar maxist
maxist
17:46 17.08.2017.

Odgoj i zakon se ne spominje pa bih podsjetio da poslije 11h dječurlija može biti vani samo uz prisutnost odraslih ,a niti dečka od 13,ili16 nebi pustio u 24h da izađe -van (osim u zahod) . Recite vi da samm zalupan ali sjetite se one "noć ima moć" a i puno drugih pa rađe to nego- prepoznavanje na sudskoj ili sakupljanje u zatvoru. ...od prometa do droge i alkohola odigrava se tada i to ne u crkvi..........uostalom svi ti slučajevi govore o roditeljima,djeci i relacijama u obitelji..

VL
DU
Deleted user
12:37 17.08.2017.

te curice danas uz malo šminke i kratke minice izgledaju puno starije pa nema brige di je... njoj je lijepo svakako, vratit će se iskreno to želim

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:53 17.08.2017.

Mora da je maloljetna prava hrvatica Marija sljedila ljubavne puteve svojih uzora pravih hrvatica Severine i Marijane za Beograd. Jednostavno i maloljetne hrvatice znaju da njih doma čeka primitivan muškardin koji se uz flašu piva i thompsonovu muziku osječa kao svoj na svome. Cure žele više i imaju pravo na to. Rješenje može biti i neki strani turist željan druženja sa balkanskim domorodkama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.