Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC NACIJE NA SERVISU
Povratak na članak

Tuđman po drugi put među Hrvatima, ali ne kao saveznik reviziji povijesti u korist ustaša

Može li se išta zaključivati iz činjenice da se na Franju Tuđmana sve manje pozivaju na ‘pravoj’ desnici, koja ustaške simbole podržava iz neznanja ili s namjerom

Komentari 19

Avatar Observer
Observer
20:32 13.06.2019.

Opet Galic izmislja ustase i ustasizaciju Hrvatske. Zna on dobro da bez ustasa ,makar i izmisljenih , njegovi antife gube svaki smisao djelovanja i postojanja. Opravdavati diktaturu zlocinca Tita moze samo bolesni mozak mentalnog komuniste. Zato za temeljitu lustraciju jos nije prekasno.

VL
BA
barbaizamerike
21:01 13.06.2019.

Po papirima koje sam gledo Galica bi zakacila Lustracija o njemu se vise zna vani nego u HR

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
21:12 13.06.2019.

Drug galić, niti bi bilo potrebe za Ustašama niti bi ih uopće bilo da nije bilo vas i vaših srbijancov. Ustaše su formirani radi zaštite Hrvatske i Hrvata od srbočetničkih aspiracija na područje jedne kulturne zemlje, prema tome začepite gubicu za sva vremena i uživajte u svojem bijelogradu.

VL
DU
Deleted user
22:26 13.06.2019.

Perjanica crveno fašističkog (komunističkog) režimskog novinarstva izgleda opet ljudima ispire mozak. Jedino - ovaj puta svojim člancima nikog ne može transportirati na optuženičku klupu.

VL
BA
barbaizamerike
20:59 13.06.2019.

Galic kao da je jos uvjek pod kontrolom Beograda I JNA tajne sluzbe KOS I da pise po strigoj komandi

VL
RI
rimac444
23:06 13.06.2019.

Otac domovine najveći je sin Hrvata u njegovoj povijesti jer je stvorio čudo koju su željeli Hrvati više od tisuću godina, iako je imao velike neprijatelje i protivnike, zločinačke srbe i komunjare te međunarodnu zajednicu

VL
BA
barbaizamerike
22:02 13.06.2019.

Znam da Galic cita sve ove komentare pa mu saljem poruku da se ostavi ustasa I partizana I da me kopa po grobovima ako se vec pravi pametan neka da neku ideju

VL
FR
franjo
22:09 13.06.2019.

Ustaše i partizani postoje samo u ludim glavama.

VL
BA
bakulušić
22:23 13.06.2019.

Za sve nedaće i sve probleme s kojima se danas u Hrvatskoj susreće običan, normalan Hrvat i domoljub, kriv je Franjo Tuđman i njegova politika pomirbe i nelustracije. To ne znači da ga ljudi ne prihvaćaju kao najvećeg i najzaslužnijeg za stvaranje hrvatske države. No, mogao je biti puno veći i Hrvati bi danas imali puno manje problema da je komuniste i partizane odmaknuo od državnih tijela i državne vlasti. Ranih devedesetih su bili manji od makova zrna i tresli se od straha i iščekivanja a posljednjih dvadesetak godina postali su gori nego za vrijeme Tita i Jugoslavije. To je posljedica propusta ili nerazumnog postupanja jednog od najvećih Hrvata u povijesti. Možda će vrijeme otkriti što je u pozadini toga ali, kako je u Hrvatskoj istina neželjen gost, i ovu ćemo sigurno dugo čekati.A do tada možemo pozdravljati sa: - Dobro jutro, srpska Hrvatska! Još sto godina do slobode.

VL
VJ
vjaceslav
21:29 13.06.2019.

ustaški simbol je slovo u unutar kojega je urna s vatrom, a na urni je grb hrvatske kao onaj na crkvi svetoga marka - ustaška zastava je na gornjem crvenom polju u lijevom kutu imala slovo u unutar vitičastog šesterokuta.

VL
OK
okolo
20:24 13.06.2019.

jake snage detuđmanovske nakon bezbroj pokušaja, i bezbroj poraza...mjenjaju taktiku, ako ne možeš porazit ideju, projekt...pridruži mu se ...u svakom slučaju, franjo je najveći muž u hrvata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.